Hostes olmak için lisede hangi bölüm okunmalı?

İçindekiler:

  1. Hostes olmak için lisede hangi bölüm okunmalı?
  2. Havacılık Yönetimi okuyup ne olunur?
  3. Havacılık Yönetimi Yüksekokul nedir?
  4. Havacılık Yönetimi Açıköğretim nedir?
  5. Üniversite açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

Hostes olmak için lisede hangi bölüm okunmalı?

Hostes olabilmek için herhangi bir üniversite veya bölüm okuma zorunluluğu yoktur. Türkiye'de hava yolu firmaları hostes alımları için kendi şartlarını başvuruda bulunacak kişilerde arar ve bu şartlar içerisinde hostes olabilmek için şart olarak aranan fakülte veya bölüm bulunmamaktadır.

Havacılık Yönetimi okuyup ne olunur?

Havacılık yönetimi lisans programının amacı tüm havayolu ile ilgili faaliyet alanlarında çalışabilecek eleman yetiştirmektir. Havacılık işletmelerinin pazarlama, muhasebe, finansman, uçuş operasyon, kalite ve emniyet yönetimi gibi havacılık sektörünün alt yapısında çalışabilecek nitelikte insan yetiştirmeyi hedefler.

Havacılık Yönetimi Yüksekokul nedir?

Havacılık yönetimi bölümü havacılık sektöründe yer alan işletmelerin; finansal, muhasebe, pazarlama gibi alanlarında her türlü etkinliği dayalı kalite kontrol ve emniyeti denetleyecek kalifiye elemanların yetiştirilmesini amaçlayan bir bölümdür.

Havacılık Yönetimi Açıköğretim nedir?

Havacılık Yönetimi Lisans Programının amacı, tüm havacılık faaliyet alanlarında (havayolu, havaalanı, yer hizmetleri, kargo, ikram, vb.) ... Hava taşımacılığı faaliyetlerinin beklenen faydayı sağlayabilmesi havacılık sisteminin emniyetli, güvenli, etkin ve verimli çalışmasına bağlıdır.

Üniversite açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.