MHRS üyelik paralı mı?

İçindekiler:

  1. MHRS üyelik paralı mı?
  2. 182 arama ücreti ne kadar?
  3. MHRS Mobil uygulaması ücretli mi?
  4. 182 faturaya ne kadar yansır?
  5. Hastane için telefonla randevu nasıl alınır?
  6. Randevu almak için nasıl konuşulur?
  7. Cerrahpaşa online randevu nasıl alınır?

MHRS üyelik paralı mı?

MHRS üyeliği ALO 182 hizmeti ücretli bir hizmet değildir. Bunun için online olarak randevu almanızı tavsiye ederiz. MHRS üzerinden nasıl randevu alacağınızı haberimizin devamından görebilirsiniz.

182 arama ücreti ne kadar?

Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından ALO 182'yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir. BTK'ya göre Türkiye'de sabit hatları aramak dakikası en fazla 46,25 kuruştur. Türk-Telekom dakikası 7-15 kr. arası ücretlendirme yapmakta olup, tarifeler değişebilmektedir.

MHRS Mobil uygulaması ücretli mi?

"MHRS Mobil" cihazınızın kullandığı uygulama marketinden (app store, play store vs.) ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

182 faturaya ne kadar yansır?

Hergün binlerce kişinin aradığı hastane randevusu ALO 182 aramak Vodafone 60 saniye faturalı hatlarda 50 kr faturasız hatlarda 50 kr, Turkcell 60 saniye faturalı hatlarda 40 KR., faturasız hatlarda 80 kr, Türk Telekom sabit hatlarından aramanın ücreti, tarife paketine göre 7 ila 15 kuruş arasında değişmektedir."

Hastane için telefonla randevu nasıl alınır?

ALO 182 aranarak Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO 182 çağrı merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. ALO 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

Randevu almak için nasıl konuşulur?

ALO 182 aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO182 çağrı merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. ALO 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

Cerrahpaşa online randevu nasıl alınır?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden telefonla randevu almak isteyenler 34 no'lu telefonu arayarak ulaşabilirler. İnternet üzerinden randevu almak içinse "//cerrahpasarandevu.istanbul.edu.tr/RandevuLogin/Login? ReturnUrl=%2F" adresine giriş yapmanız yeterli olacaktır.