Beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenmeli?

İçindekiler:

  1. Beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenmeli?
  2. Mutfak dolapları sararması nasıl temizlenir?
  3. Siyah dolap kapakları nasıl temizlenir?
  4. Sararan beyaz lake mobilya nasıl temizlenir?
  5. Sararmış beyaz eşya nasıl temizlenir?
  6. Mutfak Dolabini en iyi ne Temizliği?
  7. Yapışmış yağ nasıl temizlenir?
  8. Akrilik beyaz mutfak dolabı nasıl temizlenir?
  9. Siyah mat mobilya nasıl temizlenir?

Beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenmeli?

Peki diş macunu kullanarak beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenir? Ufak bir kap içine ılık su dökün. Suyun üzerine ise bir yemek kaşığı kadar diş macunu sıkın ve tamamen eriyene kadar karıştırın. Mutfak dolabı temizliğinde kullanacağınız sünger ya da bezi bu suyun içine daldırıp çıkarın.

Mutfak dolapları sararması nasıl temizlenir?

Bu temizlik yöntemi için Bir fincan sirke ile iki fincan ılık suyu karıştırmalısınız. Bu karışımın üzerine bir yemek kaşığı karbonat ilave edin. Elde ettiğiniz toplam karışımı dolap temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Siyah dolap kapakları nasıl temizlenir?

- Beyaz sirkeyi daha önceden ıslattığınız bir bezin üzerine dökün ve bu bez ile siyah eşyanızın lekeli yerlerini silin. Sirke siyah eşyayı dezenfekte ederken hem de lekelerin yok olmasını sağlayacaktır. - Bu işlemin ardından 20 dakika kadar kurumaya bırakın.

Sararan beyaz lake mobilya nasıl temizlenir?

Eşit miktarda su ve beyaz sirkeyi derince bir kovaya alın. Temizleyeceğiniz alanla ilintili olarak oranı belirlemek size kalmış. Ayrıca suyun içerisine 1-2 yemek kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız karışıma bir bez daldırın ve bu bezle mobilyalarınızı silin.

Sararmış beyaz eşya nasıl temizlenir?

Ilık nemli bir bezin üzerine ya da beyazlatmak istediğiniz plastiğin üzerine bolca tuz dökün ve sonrasında ovalayarak silin. Bu ovalama işlemini istediğiniz beyazlığı yakalayana kadar devam ettirin. Daha sonra suyla durulayarak tuzdan arındırın.

Mutfak Dolabini en iyi ne Temizliği?

Dolap temizliğini unutmuyoruz Mutfak dolaplarını temizlemek için: Küçük bir kovaya bulaşık deterjanı ve sirke dökün. Ardından yarısını biraz geçecek şekilde su koyun. Bu karışımı bezle ya da süngerle tüm dolaplara uygulayın. Islak bir bezi bol bol durulayarak tüm dolapların içini tekrar silin.

Yapışmış yağ nasıl temizlenir?

Boş sprey şişesine sirkeyi dökün ve mutfaktaki yağlı bölgelere sıkın. 5 ila 10 dakika bekletin. Yağ lekelerinin bu sürede kabardığını ve yüzeye çıktığını göreceksiniz. Yumuşak bir bezle silin. Sirke kokusundan hoşlanmıyorsanız sirkeyi yarım ölçek su ile seyreltebilirsiniz.

Akrilik beyaz mutfak dolabı nasıl temizlenir?

Akrilik dolapların temizliği için kullanılabilecek en ideal bez mikrofiber bezdir. Mikrofiber bez ıslatılarak ve iyice sıkılır. Bu bez yardımı ile dolap içleri iyice silinir. Daha sonra kuru bir bez ile kurulanarak kapaklar kapatılır.

Siyah mat mobilya nasıl temizlenir?

Zeytinyağı ve limon suyunun karışımından elde edebileceğiniz mobilya cilasını pürüzsüz, kaliteli bir bez ile mobilyanıza uygulayın. Yalnızca parlatmakla kalmayacak, içerisindeki limon suyu ve sirke mobilyanızı bakteri ve mikroplardan arındıracaktır. Evinizde limon suyu yoksa zeytinyağı ve sirkeyi karıştırabilirsiniz.