Poco X3 NFC ekranı nasıl?

İçindekiler:

  1. Poco X3 NFC ekranı nasıl?
  2. Poco X3 NFC özelliği nasıl kullanılır?
  3. Xiaomi Poco X3 NFC parmak izi nerede?
  4. Poco X3 Pro ekranı nasıl?
  5. Poco X3 ekran koruyucu var mı?
  6. POCO X3 NFC Türkiye Ne Zaman Gelecek?
  7. NFC nasıl aktifleştirilir?

Poco X3 NFC ekranı nasıl?

Poco X3 NFC'nin sahip olduğu fiyata göre daha yüksek seviyede bir ekranı var. 6.67 inç IPS LCD panel, 24 piksel çözünürlüğe sahip. ... 120Hz ekranıyla Poco X3 NFC nadir modellerden bir tanesi. Ekran daha en baştan 120Hz ayarı açık şekilde geliyor.

Poco X3 NFC özelliği nasıl kullanılır?

Telefonunuzu açın ve Ayarlar > Kablosuz Ağlar ya da Ayarlar > Bağlantılar > Diğer Bağlantılar yolunu izleyin. Eğer NFC seçeneğini görüyorsanız, telefonunuzda bu özelliği kullanabilirsiniz.

Xiaomi Poco X3 NFC parmak izi nerede?

Klasik tasarım detaylarına girecek olursak telefonun sağ tarafında parmak izi özelliği olan güç tuşu ve ses tuşları bulunuyor.

Poco X3 Pro ekranı nasıl?

Poco X3 Pro'da 6.67 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekran mevcut. Bu ekranın çözünürlüğü 24 piksel. Görüntü oranı 20:9 olan ekran, ön panelin yüzde 84.6'lık kısmını kaplıyor. ... Poco X3 Pro'nun ekran parlaklığı manuel olarak ayarlandığında 458 nit seviyesine kadar çıkıyor.

Poco X3 ekran koruyucu var mı?

Bu sayede telefondan uzak kalma süreniz diğer rakip modellere göre bir hayli azalıyor. USB Tip C kablosu ve şeffaf bir kılıf cihazla birlikte kutu içerisinden çıkıyor, ayrıca cihazın önünde hazır yapıştırılmış olarak ekran koruyucu da geliyor böylece sizi uğraştırmadan tam bir koruma ile cihaz kutusundan çıkmış oluyor.

POCO X3 NFC Türkiye Ne Zaman Gelecek?

Xiaomi'nin akıllı telefon markası POCO, yeni modeli POCO X3 NFC'yi Türkiye'de satışa sunuyor. Oyun tutkunları için tasarlanan ve bugün ön satışa çıkan POCO X3 NFC, 22 Ekim tüketicilere buluşacak.

NFC nasıl aktifleştirilir?

NFC ve Android Beam'i açma
  1. Ayarlar seçeneğine gidin.
  2. ‍ KABLOSUZ ve AĞLAR altında Diğer seçeneğine dokunun.
  3. NFC özelliğini açın. Android Beam öğesine dokunarak bu özelliği açın.