AÖF kayıt ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. AÖF kayıt ücreti ne kadar?
  2. Acıkogretim kayıt yenileme Ucreti ne kadar?
  3. AÖF ücreti ne kadar 2021?
  4. ATA AÖF katkı payı ödenmezse ne olur?
  5. Ata Üni AÖF materyal ücreti hangi banka?
  6. Örgün öğretim harç öder mi?

AÖF kayıt ücreti ne kadar?

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

Acıkogretim kayıt yenileme Ucreti ne kadar?

Adım: Bankaya Kayıt Yenileme Ücretini Ödeyiniz Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.

AÖF ücreti ne kadar 2021?

2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar
Açıköğretim Fakültesi - Ön Lisans ProgramlarıDönem Öğretim Gideri
1Acil Durum ve Afet Yönetimi *₺ 505
2Adalet₺ 365
3Aşçılık₺ 395
4Bankacılık ve Sigortacılık₺ 365
39 satır daha

ATA AÖF katkı payı ödenmezse ne olur?

Katkı payını veya öğrenim ücretini zamanında ödemezsem ne olur? Öğrenci katkı payını/öğrenim ücretini süresi içinde ödemeyen öğrenciler ders kayıtlarınız yapamazlar. Bu öğrenciler, ilgili yarıyılda öğrencilik haklarından yararlanamazlar.

Ata Üni AÖF materyal ücreti hangi banka?

ATA AÖF öğrenci adayları, Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri arasında ATA AÖF harç ücretini Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yatırabilirler.

Örgün öğretim harç öder mi?

Bildiğiniz gibi 2012 yılında örgün öğretimler için harç ücretleri kaldırılmıştı. Yani yalnızca ikinci öğretim öğrencileri harç ücreti ödemektedir. Ancak istisnai bazı durumlarda örgün (birinci öğretim) öğrencileri de harç ücreti ödeyebilir.