Vodafone internet ve kontör ne kadar kaldığını öğrenme?

İçindekiler:

  1. Vodafone internet ve kontör ne kadar kaldığını öğrenme?
  2. Türk Telekom taahhüt ne zaman bitiyor sorgulama?
  3. Digitürk ne zaman iptal edilir?
  4. beIN Connect nasıl iptal edilir?
  5. beIN Connect TV uygulaması var mı?

Vodafone internet ve kontör ne kadar kaldığını öğrenme?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Türk Telekom taahhüt ne zaman bitiyor sorgulama?

Türk Telekom Taahhüt Sorgulama Kısayolu Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

Digitürk ne zaman iptal edilir?

Eğer ki, başvuru yaptığınız tarihte ayın 3'üne 7 günden az bir süre kaldıysa veya kredi kartıyla taksitli / tek çekimde, ya da yıllık ödeme yaptıysanız, iptal işlemi ayın 3 'ünde değil, başvuru yaptığınız günden itibaren 7. günde gerçekleşir.

beIN Connect nasıl iptal edilir?

beIN CONNECT Aylık Paketinizin yenileme iptali için sağ üst köşede yer alan "Profilim" sekmesinden “Paketlerim” alanına tıklayarak iptal seçeneğine gidebilir ya da Chat kanalımız üzerinden destek alabilirsiniz.

beIN Connect TV uygulaması var mı?

Ios, Android ve windows8 işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletlerinizden beIN CONNECT uygulamasını indirerek. ... Üstelik beIN Connect ile TV'den izlemeye başladığınız bir içeriğe kaldığınız yerden cep telefonu ve tabletiniz üzerinden devam edebilirsiniz.