Üniversite kayıt tarihi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Üniversite kayıt tarihi ne zaman?
  2. 2020 2021 Üniversite kayıtları ne zaman?
  3. Üniversite kayıt e-devlet nasıl yapılır?
  4. Elektronik Kayıt üniversite nasıl yapılır?
  5. Üniversiteye e kayıt yaptırmak yeterli mi?
  6. Ösym üniversite kayıt nasıl yapılır?

Üniversite kayıt tarihi ne zaman?

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? ÖSYM'nin resmi internet adresinden yapılan açıklamalarda “YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 05 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 05 – 07 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir.

2020 2021 Üniversite kayıtları ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan 2020 YKS tercih kılavuzuna göre YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 31 Ağustos-4 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 29 Ağustos-2 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Üniversite kayıt e-devlet nasıl yapılır?

e-Kayıt yaptırmak isteyen adaylar, YÖK'ün e-Devlet üzerinden sunduğu birçok hizmetin yer aldığı sayfada bulunan 'Üniversite e-Kayıt' uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 6 Eylül saat 23.

Elektronik Kayıt üniversite nasıl yapılır?

Elektronik kayıt nasıl yapılır? www.turkiye.gov.tr adresine e-devlet şifreniz ile giriş yaparak ve sitede yer alan arama kutucuğuna ''Üniversite e- Kayıt'' yazarak kayıt işlemleri sayfasına ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemlerini yapabilmek için kişisel bilgilerinizin (e-posta, telefon) onaylanmış olması gerekmektedir.

Üniversiteye e kayıt yaptırmak yeterli mi?

İnternet üzerinden kayıt hakkı kazananların kayıt için üniversiteye gitmesine gerek yoktur. İnternet üzerinden kayıt yeterlidir. Bir üniversiteden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; Elektronik kayıt yapan öğrencilerin Üniversitemiz kayıt merkezine gelerek tekrar kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.

Ösym üniversite kayıt nasıl yapılır?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...