Lojistik bölümünde hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. Lojistik bölümünde hangi dersler var?
  2. Uluslararası Ticaret bölümünde hazırlık var mı?
  3. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi AÖF kaç yıllık?
  4. AÖF lojistik mezunu ne iş yapar?
  5. Açıköğretim Lojistik kaç puan?

Lojistik bölümünde hangi dersler var?

LOJİSTİK | Hangi Dersler Var? Program süresince Lojistiğe Giriş, Lojistik Terminolojisi, Liman ve Terminal Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Depo Yönetimi, İşletme, Ekonomi gibi dersler alınmaktadır.

Uluslararası Ticaret bölümünde hazırlık var mı?

4 yıllık bölümün eğitim dili İngilizcedir. Bölümü kazanan öğrenciler, Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavında başarılı olmaları halinde İngilizce Hazırlık Sınıfı atlayarak birinci sınıftan öğrenimlerine başlayabilirler. Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünün Türkçe eğitim seçeneği de bulunmaktadır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi AÖF kaç yıllık?

AÖF Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümünde Hangi Dersler Var? AÖF Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi 4 yıllık lisans bölümüdür. Güz ve bahar olmak üzere toplamda 8 dönem eğitimi vardır.

AÖF lojistik mezunu ne iş yapar?

Lojistik Bölümünden mezun olduktan sonra olanakları ile ilgili olarak, AÖF resmi sitesinde: “Lojistik Önlisans Programını başarı ile tamamlayan Lojitisyenlerin çalışma alanı oldukça geniş olup; tüm kamu ve özel kuruluşlarda, özellikle gümrükleme, depolama, dağıtım, taşımacılık gibi hizmet sektörüne ilişkin alanlarda ...

Açıköğretim Lojistik kaç puan?

Ülkemizde AÖF eğitimi yapan 3 üniversitenin AÖF bölümleri ayrı ayrı verilmiştir....AÖF Açıköğretim Fakülteleri 4. Yıllık Bölümlerin 2020 Yılı Taban Puanları ise Şöyle;
BölümUluslararası Ticaret ve Lojistik (Açıköğretim)
Puan TürüEA
Kont.300
Yer.308
Taban Puan/td>