2 yıllık açıköğretim bölümlerine nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. 2 yıllık açıköğretim bölümlerine nasıl girilir?
  2. Ikinci üniversite kayıt ne zaman?
  3. Açıköğretim 2 Üniversite kayıtları ne zaman 2020?
  4. Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kayıt Nasıl Yapılır?
  5. Auzef yeni kayıt 2020 nasıl yapılır?
  6. Ata Aöf Kayıt Nasıl Yapılır?

2 yıllık açıköğretim bölümlerine nasıl girilir?

Açıköğretim fakültesine girebilmenin ilk koşulu, üniversite sınavına girmiş olmaktır. Sınava girip baraj puanını aşmanız durumunda AÖF kayıt yaptırma hakkı kazanmış olursunuz. AÖF'nde ki bazı bölümler kontenjansız bölümlerdir. Yani barajı geçen her öğrenci girebilir.

Ikinci üniversite kayıt ne zaman?

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU AÖF bürosundan yapılacak kayıtlar ise 31 Ağustos 2020 - 15 Ekim 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

Açıköğretim 2 Üniversite kayıtları ne zaman 2020?

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? İkinci üniversite için internet başvuru kayıtları 31 Ağustos'ta başlayacak 15 Ekim'e kadar devam edecek. Mazeretli kayıt tarihi ise 16 Ekim 2020. İnternet başvuru işlemleri saat 09.

Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kayıt Nasıl Yapılır?

2 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Auzef yeni kayıt 2020 nasıl yapılır?

AKSİS Otomasyon sistemine kayıt için https:/aksis.istanbul.edu.tr/ adresinden “Hesap Oluştur” butonunu tıklayınız. Formda gerekli alanları doğru bir şekilde doldurunuz. (“Kullanıcı adı” ve” Kullanıcı Aktifleştirme Bağlantısı” e-posta adresinize gönderileceği için bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.)

Ata Aöf Kayıt Nasıl Yapılır?

ATA AÖF KAYIT LİNKİ e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.