Eski istanbul kart numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Eski istanbul kart numarası nerede yazar?
  2. Akbilde ne kadar kaldı?
  3. Hesapta kaç para var?
  4. Kartımda ne kadar para var iş bankası?
  5. Garanti Bankası kartımda ne kadar para var?
  6. Kartımda ne kadar para var PTT?
  7. Ptt'ye yatan paramı nasıl öğrenebilirim?

Eski istanbul kart numarası nerede yazar?

İstanbulkart'ın ön yüzünde bulunan 16 haneli kart numarasını ya da arka yüzde bulunan 04 ile başlayıp 80 ile biten 14 haneli kart UID numarasını girerek kartınızı sisteme tanıtabilirsiniz.

Akbilde ne kadar kaldı?

İstanbulkartınızda ne kadar kaldığını öğrenmek için kartınızı telefonunuzun arkasına dokundurmanız yeterli oluyor. Sonrasında kartınıza yüklenmesini istediğiniz tutarı seçip, kredi kartı bilgilerinizi de girerek bakiye yükleme işlemini tamamlıyorsunuz.

Hesapta kaç para var?

4747 Bakiye Sorgulama Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

Kartımda ne kadar para var iş bankası?

İş Bankası Bakiye Sorgulama 0850 724 0 724 müşteri temsilcisinden anında bakiye sorgulama İş Bankası işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Telefon şubesine ait olan bu numarayı aradığınızda kendinizi tanıtmak için bankamatik kartı numaranızı, kredi kartı numaranızı, veya müşteri numaranızı kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası kartımda ne kadar para var?

Müşteri hizmetleri: Garanti müşteri hizmetleri 444 0 333'ü aradıktan sonra siz de hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. 3. Şubelerden: Garanti Bankası şubelerine giderek hesap bilgileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kartımda ne kadar para var PTT?

Hesabınızda bulunan bakiye bilgilerine ALO PTT hattı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama PTT için 444 1 788 numarasını aramanız yeterlidir. Dahili numarayı çevirdiğinizde kart işlemleriniz için önce 1 sonra 2'ye basınız. Bu menüde müşteri numaranız ve telefon şifreniz ile işlem yapabilirsiniz.

Ptt'ye yatan paramı nasıl öğrenebilirim?

Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.