TLC kanal frekans nasıl ayarlanır?

İçindekiler:

  1. TLC kanal frekans nasıl ayarlanır?
  2. TLC türksatta var mı?
  3. Otomatik kanal arama nasıl yapılıyor?
  4. Tkgs nedir nasıl yapılır?
  5. Tkgs nedir nasıl kapatılır?

TLC kanal frekans nasıl ayarlanır?

Uyduda TLC

  1. Önce kumandanızda Menü veya Setup tuşuna basın. ...
  2. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka ve modeline göre TP Frekansı - Alış Frekansı - Frekans - Uydu Frekansı - Transponder seçeneklerinden biri belirecektir. ...
  3. Yine aynı pencerede Sembol Oranı ya da Sembol Rate yazan bir seçenek bulunacaktır.

TLC türksatta var mı?

TLC HD uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor. Türksat uydusundan yayın yapan TLC HD kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

Otomatik kanal arama nasıl yapılıyor?

Uydu alıcısının Kurulum veya Ayarlar menüsünden, Tek Kanal Arama alt menüsünde, Uydu kısmında Türksat 42° E ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, Şebeke Arama (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Tkgs nedir nasıl yapılır?

TKGS, uydu alıcıları ve Smart TV'lerin ihtiyaç duyduğu tüm kanal bilgisinin TÜRKSAT tarafından yayınlanması ve uydu alıcılarına aktarılan bu bilginin işlenerek, kanal veri tabanlarının güncellenmesi prensibiyle çalışan bir kanal güncelleme sistemidir.

Tkgs nedir nasıl kapatılır?

Kumandanızın menü tuşuna basın. Görüntü ayarları yazısı çıktığında OK tuşunun altındaki aşağı yön tuşuna basarak "Ayarlar" kısmına gelin ve OK tuşuna basın. Aşağı yön tuşuna basarak "Oto internet güncelleme" kısmına gelin ve sağ-sol yön tuşlarıyla "Kapalı" konumuna getirin.