Grassroots C belgesi ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Grassroots C belgesi ne ise yarar?
  2. Iyi bir teknik direktör nasıl olmalı?
  3. Teknik direktör ne iş yapar?
  4. Sportif direktör ne anlama gelir?

Grassroots C belgesi ne ise yarar?

TFF Grassroots C eğitimini tamamlayan kişiler, Türkiye Kadınlar Ligi'nde ve amatör kulüplerde yardımcı antrenör olarak görev alırlar. UEFA PRO eğitimini tamamlayan antrenörler ise FIFA, UEFA ve ülke federasyonlarınca gerçekleştirilen müsabakalara katılan tüm takımlarda görev almaktadırlar.

Iyi bir teknik direktör nasıl olmalı?

olmazsa olmaz. hakedene formayı verecek. gerektiğinde kulübeyi gerektiğinde kapıyı gösterebilecek kadar adil olacak. her futbolcuya adaletli, genç futbolcuya merhametli olması. bir de olmazsa olmaz meraklı bir adam olması. meraklı olmayan adam kendini güncelleyemez, keşfedemez, takıntılı olur, vizyonu dar olur.

Teknik direktör ne iş yapar?

Teknik direktör, birlikte çalıştığı kişi ya da takımın hem saha hem de diğer çalışmaları için eğitim programlarını yapan, bu eğitimlerin düzenli uygulanmasını sağlayan bununla birlikte ilgili kişi veya kişilere teknik ve psikolojik destek veren kimsedir.

Sportif direktör ne anlama gelir?

Sportif direktör (İngilizce; Director of football kelimesinden gelir), Sportif direktör teknik direktörü baskı altına alan bir pozisyon değil aksine teknik birikimiyle ona destek olan, teknik kadro ve yönetim arasındaki köprü konumunda bulunan ve futbolcuların özel sorunları da dahil her konuda onlara destek olan bir ...