Öğrenim katkı payı nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Öğrenim katkı payı nasıl ödenir?
  2. Üniversite harç parası nasil Yatirilir Ziraat?
  3. ADÜ ders kayıt ücretleri nereye yatırılıyor?
  4. Açıköğretim ödemeleri nasıl yapılır?
  5. Açıköğretim harcı hangi bankaya yatıyor?
  6. Açıköğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?

Öğrenim katkı payı nasıl ödenir?

Öğrenci katkı payı öğrenci tarafından T.C. Ziraat Bankası ATM 'lerinden TC Kimlik numaraları ile iki taksit halinde yıllık olarak ödenir.(akademik takvimde belirtilen kayıt yenileme dönemlerinde (Güz ve Bahar yarıyılları başında) Ödeme dekontu/ makbuzu bir yere teslim etmenize gerek yoktur.

Üniversite harç parası nasil Yatirilir Ziraat?

Bankamız ile anlaşması bulunan üniversitelere ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, şubelerinden veya İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. ÖSYM ve MEB sınav ücretlerini Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ödeyebilirsiniz.

ADÜ ders kayıt ücretleri nereye yatırılıyor?

Katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerinin Türkiye genelinde Halk Bankası Şubeleri / ATM / İnternet Bankacılığı üzerinden, TC Kimlik Numarası ile yapılması gerekmektedir.

Açıköğretim ödemeleri nasıl yapılır?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

Açıköğretim harcı hangi bankaya yatıyor?

AÇIKÖĞRETİM KAYIT ÜCRETLERİ HANGİ BANKAYA YATIRILIYOR? Adaylar harç ücretlerini T.C kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank yada Ziraat Bankası şubeleri veya internet bankacılığı üzerinden yatırabilecekler.

Açıköğretim kayıt ücreti nasıl yatırılır?

AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından yapılacak.