Istanbul kart uzatıldı mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart uzatıldı mı?
  2. Istanbul kart HES kodu kalktı mı?
  3. Istanbul kart ne zaman son?
  4. Istanbul kart otobüslerde geçer mi?
  5. Istanbul kart başka şehirde geçer mi?
  6. Ücretsiz istanbul kart nerelerde geçerli?
  7. A101 istanbul kart geçiyor mu?
  8. Ücretsiz seyahat kartı kime verilir?
  9. 65 yaş üstü otobüs kartları geçerli mi?
  10. Istanbul ulaşım 24 saat hangi hatlar?
  11. Istanbul otobüs seferleri saat kaçta başlıyor?
  12. Hafta sonu metro 24 saat mi?

Istanbul kart uzatıldı mı?

30 HAZİRAN'A KADAR UZATILDI Karara göre İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarını ve İSPARK otoparklarının ücretsiz olarak kullanma süresi 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Istanbul kart HES kodu kalktı mı?

İlişkili Haberler. HES kodu ile eşleştirilmemiş İstanbulkart'lar bugünden itibaren toplu taşımada kullanılamayacak. Eylül ayında yayımlanan İçişleri Bakanlığı genelgesi ile şehir içi toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu getirilmişti.

Istanbul kart ne zaman son?

Anonim İstanbulkart'ları kişiselleştirilecek. İstanbulkart-HES kodu eşleştirmesi için 15 Ocak son tarih olarak belirlendi.

Istanbul kart otobüslerde geçer mi?

İstanbulkart Nerelerde Geçerlidir? İstanbulkart kullanarak metro, Marmaray, tramvay, belediye otobüsü ve şehir hatları vapurları ile seyahat edilebilmektedir.

Istanbul kart başka şehirde geçer mi?

istanbulkart hangi şehirlerde geçerli Haberi Tek kart ödeme sistemiyle İstanbul'da kullanılan ulaşım kartı İzmir, Konya ve Eskişehir'de de kullanılabilecek. ... Elvan, Ankara'da bir metro kartına sahip olan bir vatandaşın, başka bir şehre gittiğinde aynı kartı kullanma imkânı getiren sistemi hayata geçireceklerini söyledi.

Ücretsiz istanbul kart nerelerde geçerli?

Ücretsiz seyahat kartı şehir içi ve şehir dışı ulaşımlarda, deniz yolları ulaşımı, demiryolları ulaşımında geçerlidir. Bunun yanında ücretsiz seyahat kartı ile il ve ilçelerde yer alan tüm halk otobüsleri, ulaşım hatları, otobüs AŞ hatları, şehir hatlarında yolculuk yapabilirler.

A101 istanbul kart geçiyor mu?

İstanbul kart artık tüm A101'lerde geçerli!

Ücretsiz seyahat kartı kime verilir?

Şehit yakını ücretsiz seyahat kartı başvurusu için gerekli belgeler olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan alınmış şehit yakını kartı ile başvuru merkezlerinden temin edilmektedir. Genelde aynı gün çıkarılıp verilmektedir. Kart bedeli alınmamaktadır.

65 yaş üstü otobüs kartları geçerli mi?

Yani 65 yaş ve üstü vatandaşlar gün içerisinde sokağa çıkma saatleri olan 00 arasında toplu taşımaya (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) binemeyecek.

Istanbul ulaşım 24 saat hangi hatlar?

24 SAAT AÇIK METRO HATLARI M2 Yenikapı- Taksim Hacıosman Metro Hattı, M4Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi /Hisarüstü Metro Hattı.

Istanbul otobüs seferleri saat kaçta başlıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre İETT, sabah saat 00, akşam ise 00 saatleri arasında 495 hatta 8 bin 609 otobüs seferi gerçekleştirecek. Metrobüs hattında, sabah 00, akşam 00 saatleri arasında 3 dakika arayla seferler düzenlenecek.

Hafta sonu metro 24 saat mi?

METRO HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ Yukarıda yer alan hatlar Cuma günü, hafta sonu ve resmi tatillerde 20 dakika aralıklarla gece seferi gerçekleştirmektedir.