Güneş 11 evde ne demek?

İçindekiler:

  1. Güneş 11 evde ne demek?
  2. Uranüs 11 evde ne demek?
  3. Uranüs 10 evde ne demek?
  4. Uranüs 2 evde ne demek?
  5. Oğlak neyi temsil eder?

Güneş 11 evde ne demek?

11. ev sosyalleştiğimiz ortamı gösterir. Bu eve yerleşen güneş, kişiyi sosyal aktivitelere düşkün yapacaktır. Kişi kendisini diğer insanların yanındayken iyi hisseder. ... Güneşten dolayı etraflarında aslan burçları fazla olabilir.

Uranüs 11 evde ne demek?

Uranüs 11. Ev'deyse: Sosyal amaçlar için arkadaşlarını, içinde bulunduğu grupları etkiler, motive eder. Hümanizm, idealler, toplumsal gelecek, sosyal sorumluluk konuları onun için büyük önem taşır. Uranüs 12. Ev'deyse: Sürekli arayış ve değişiklik içinde olması gerçeklerden uzaklaşma ihtimali verebilir.

Uranüs 10 evde ne demek?

URANÜS: 10.evde yerleşmiş Uranüs sizi sıradışı mesleklere yöneltir. Genellikle teknoloji, internet, makineler, uçaklarla alakalı teknik işler size cazip gelir. Mesleğinizi yaparken muhakkak özgür bırakılmak istersiniz.

Uranüs 2 evde ne demek?

Gelirinizi, sahip olduklarınızı, kazanma gücünüzü ve paramızı nasıl ve nereye harcadığınızı, maddi konularda ki şansınızı ve sorunlarınızı gösteren 2.ev Boğa burcu ve Venüs gezegeni tarafından yönetilmektedir. Bu evde ki maddi durum göstergeleriniz kendi çabanızla kazandığınız paradır.

Oğlak neyi temsil eder?

Oğlak burcu yaşamda kimliğin olgunlaşması ve artık gerçek anlamda büyüme sürecinin başladığı ana denk gelir, bu yüzden de oğlak burcu yaşamımızdaki iki temel ögeden biri olan babayı, otoriteyi, hepsinden önemlisi de zamanı, zamanın ve yaşanmışlığın getirdiği bilgeliği temsil etmektedir.