Önlisans Work and Travel yapabilir mi?

İçindekiler:

  1. Önlisans Work and Travel yapabilir mi?
  2. Work and Travel ile ne kadar para kazanılır?
  3. Work and Travel herkes yapabilir mi?
  4. 2021 Wat olacak mı?
  5. Work and Travel 4 sınıf öğrencileri girebilir mi?
  6. Üniversite son sınıf öğrencileri Work and Travel yapabilir mi?

Önlisans Work and Travel yapabilir mi?

Work and Travel programına ön lisans okuyan öğrenciler teknik olarak katılabilirler ancak vize alma şansları lisans okuyan öğrencilere göre daha azdır. 2017 yılında Türkiye'deki Amerikan Konsolosluğu'nca yapılan duyuruya göre ön lisans okuyan öğrencilerin programa katılımlarının uygun olmadığı söylendi.

Work and Travel ile ne kadar para kazanılır?

Öğrencilerin tek işte ortalama çalışacakları saatler haftalık 32 ile 40 saat arasındadır. Saatlik ücret ve çalışma saatlerinden yola çıkarak ortalama sadece bir işte çalışan öğrencinin 3 aylık Work and Travel çalışma süresi boyunca yaklaşık 3500 – 5000 USD kazandığı hesaplanabilir.

Work and Travel herkes yapabilir mi?

Work And Travel'a; Türkiye veya KKTC'de öğrenim gören TC veya yabancı uyruklu; 18- 26 yaş aralığında, İngilizce konuşabilen üniversite öğrencileri, 4 yıllık üniversitelerin hazırlık, 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencileri, Tezli yüksek lisans programındaki öğrenciler (Sadece ilk yıl katılabilirler) katılabilirler.

2021 Wat olacak mı?

Şuan itibari ile 2021 yılında work and travel iptali gibi bir durum yoktur. Acentalar normal şekilde kayıt almaktadır. Acentelerin ve kurumların öngörüsü, 2021 yılı itibari ile vize görüşmelerinin normalleşmesi ve programın kendi şartlarında devam edeceği yönündedir.

Work and Travel 4 sınıf öğrencileri girebilir mi?

Work and Travel programına üniversiteden Haziran ayı itibariyle mezuniyeti beklenen 4. sınıf öğrencileri not ortalamaları çok düşük olmadığı sürece katılabilirler.

Üniversite son sınıf öğrencileri Work and Travel yapabilir mi?

Son sınıf öğrencileri Work and Travel programına katılabilir. Öğrencinin profiline göre danışmanlarımızın değerlendirmeleri sonucu kayıt olabilirler. Ancak, program bitiminde kendi ülkenize döneceğinizi kanıtlar nitelikte belge ve evrak almak, vize almanızı kolaylaştıracaktır.