Açıköğretime kaç puanla girilir 2020?

İçindekiler:

  1. Açıköğretime kaç puanla girilir 2020?
  2. AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
  3. Ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?
  4. AÖF kayıt nasıl yapılır?
  5. Açık Öğretim Üniversite kayıt ne zaman?

Açıköğretime kaç puanla girilir 2020?

2020 açıköğretim üniversite bölümleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler... TYT'de 150-180 arası puan alan adaylar sadece meslek yüksekokulu ön lisans programları ile açıköğretim programlarını tercih edebilecek. TYT puanlarının en az biri 180 olan adaylar YKS'ye girmeye hak kazanabilecek.

AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

İkinci Üniversite İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

Ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?

Adayların, “http://aof.anadolu.edu.tr” adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekleri, daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacakları bildirildi.

AÖF kayıt nasıl yapılır?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Açık Öğretim Üniversite kayıt ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet adresinden yaptığı açıklamaya göre, Kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23.