Uçak bileti ertelenebiliyor mu?

İçindekiler:

  1. Uçak bileti ertelenebiliyor mu?
  2. Pegasus Bilet değişikliği kaç saat önce?
  3. Pegasus bilet açığa alma ne zamana kadar geçerli?
  4. Pegasus değişiklik hakkı nedir?
  5. Cezasız değişiklik ne demek?
  6. THY bilet değişikliği kaç saat önce?
  7. THY ücretsiz değişiklik nedir?
  8. Mil Puan nasıl öğrenirim?

Uçak bileti ertelenebiliyor mu?

Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez. Biletle ilgili yapılabilecek tüm işlemlerin hakkı yalnızca bileti alan kişiye aittir, bilette yazılan isim üzerinden işlem yapılır.

Pegasus Bilet değişikliği kaç saat önce?

c) Biletleme yapılan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre olan hâllerde değişiklik veya iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi. Ücretsiz bilet iptalinden faydalanmak için yapman gereken tek şey biletini Pegasus'tan almak!

Pegasus bilet açığa alma ne zamana kadar geçerli?

Açığa Alınan Biletin Kullanımı Açığa aldığınız bileti 1 yıl içerisinde kullanabilirsiniz. Açığa aldığınız biletin PNR numarası ile işlem yaparak kolayca yeni bir bilet alabilirsiniz.

Pegasus değişiklik hakkı nedir?

Uçak Biletinde Dilediğin Zaman Değişiklik Hakkının Yeni Adı: Pegasus Flex. ... Satın alma işlemi sırasında biletine ekleyebileceğin Pegasus Flex, satın aldığın bilete esneklik kazandıran dilediğin zaman bilet değiştirme hakkıdır. Bu sayede, biletini istediğin tarihe ve istediğin parkura ceza ödemeden değiştirebilirsin.

Cezasız değişiklik ne demek?

Tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerde cezasız değişiklik hakkından faydalanabilirsiniz. Seyahat planınız değişirse ceza ödemeden, yalnızca iki bilet arasındaki toplam ücret farkını ödeyerek biletinizi değiştirebilir ya da cezasız açığa alabilirsiniz.

THY bilet değişikliği kaç saat önce?

Business Esnek sınıfında bir bilete sahipseniz biletiniz üzerindeki değişiklik uçuşunuza son 1 saat kala gerçekleştirilemez. Uçuşunuza 12 saat kala yapacağınız bilet değişikliğinde 150 TL kesinti gerçekleştirilir.

THY ücretsiz değişiklik nedir?

Ücretsiz değişiklik hakkı 2020 yılı sonuna kadar THY'nin icra ettiği uçuşlarda geçerli olacak. Yolcular, uçuşlarından 5 gün öncesine kadar bu haktan faydalanabilecek. İkinci ve sonrasında yapılacak bilet değişikliklerinde oluşabilecek ücret farkları yolculardan tahsil edilecek.

Mil Puan nasıl öğrenirim?

Kullandığım Mil bilgisine nereden ulaşabilirim? Hesabınızdaki "Mil işlemlerim" sekmesinde bulunan "Mil ekstremi görüntüle" bağlantısına tıklayarak kullandığınız Mil bilgisine ulaşabilirsiniz.