2020 tek ders sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2020 tek ders sınavı ne zaman?
  2. AÖF 3 ders sınavı 2021 ne zaman?
  3. Tek ders sınavına kimler katılabilir?
  4. Mezuniyet tek ders sınavı nedir?
  5. Mezuniyete 3 ders sınavı nedir?
  6. AÖF mezuniyet 3 ders sınavı nedir?
  7. 3 ders sınavı kimler girebilir?
  8. Bir dönemde en fazla kaç kredi alınabilir Marmara Üniversitesi?

2020 tek ders sınavı ne zaman?

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda tek ders sınavına girebilme durumuna gelen öğrencilerimiz için, 29 Ocak 2020 Çarşamba günü “Tek Ders Sınavı” yapılacaktır.

AÖF 3 ders sınavı 2021 ne zaman?

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU "Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır."

Tek ders sınavına kimler katılabilir?

1. Tek Ders Sınavına Kimler Girebilir: Bütünleme sınavlarından sonra devamını almış olmak kaydıyla dönemine bakılmaksızın mezun olabilmek için ders hükmünde olmayan bitirme ödevi, bitirme tezi, staj ve hazırlık sınıfı hariç tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

Mezuniyet tek ders sınavı nedir?

Tek ders sınavı: Kayıtlı olunan lisans/ön lisans programının ders planındaki derslerin tamamına ders kaydı yaptırdığı ve ağırlıklı genel not ortalaması 2.

Mezuniyete 3 ders sınavı nedir?

Programındaki eğitimini tamamlamış, tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (FF) harf notu bulunan öğrenciler, mezuniyete üç ders sınavına girebilir. ... DC, DD harf notlu derslerinden mezuniyete üç ders sınavına başvuran öğrenciler, optiğe işaretleme yapmaması durumunda başarısız sayılacaktır.

AÖF mezuniyet 3 ders sınavı nedir?

Öğrenci, güz ve bahar yarıyıllarında toplamda en fazla üç başarısız dersi varsa ve bu derslere 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ders kaydı yaptırmışsa Mezuniyet Üç Ders Sınavına girebilir. ... Mezuniyet Üç Ders Sınavı notu, dönem sonu sınavı notu yerine geçer.

3 ders sınavı kimler girebilir?

3. Lisans öğrenimini sürdürürken önlisans mezunu olmak isteyen ancak ilk 4 yarıyıldan başarısız dersi bulunan öğrenci, “Üç Ders Sınavı”na giremez.

Bir dönemde en fazla kaç kredi alınabilir Marmara Üniversitesi?

Üniversitemizde, öğrencilerin bir dönemi (sınav dönemleri dahil olmak üzere toplam 17 hafta) tamamlayabilmeleri için en az 30 AKTS kredisinden başarılı olmaları zorunludur.