Beyaz dişler nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Beyaz dişler nasıl olur?
  2. Diş hekimleri dişleri nasıl beyazlatır?
  3. Ev tipi beyazlatma kaç saat?
  4. Doktorlar dişleri nasıl temizler?
  5. Evde diş beyazlar mı?
  6. Karbonat diş beyazlatma ne sıklıkla?
  7. Lazerle diş beyazlatma ne kadar kalıcı?

Beyaz dişler nasıl olur?

Birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı karbonatı bir fincanda karıştırın. Karışım macun kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Elde ettiğini macunu bir diş fırçası kullanarak ya da parmağınızın ucuyla dişlerinize uygulayın. Macunu özellikle dişlerinizin lekeli kısmına iki dakika boyunca ovarak uygulayın.

Diş hekimleri dişleri nasıl beyazlatır?

Klinikte uygulanan diş beyazlatma yöntemi: Diş beyazlatıcı ilaç diş hekimi tarafından dişlerin üzerine sürülür ve özel bir alet yardımıyla, 15 dakika ışınlanarak sertleştirilir. Bu işlem 3 kere tekrarlanır.

Ev tipi beyazlatma kaç saat?

Profesyonel sonuçlar—evinizdeki rahatlık ile. Opalescence ev tipi beyazlatma jeli çeşitli seçenekler arayan kişiler için idealdir. İki farklı konsantrasyonda ve üç farklı aroma ile Opalescence günde 4-6 saatlik kullanım yada gece boyu kullanıma uygundur.

Doktorlar dişleri nasıl temizler?

Diş hekimi ağız içerisinde oluşan plak ve tartarları diş yapısına zarar vermeden özel aletlerle hassas bir şekilde kazır. Diş hekiminin kullandığı diş taşı temizleme aleti titreşim yoluyla plak ve tartarları parçalar. Bölgeye su ile hava verilerek tükürülme neticesinde parçalanan tartarlar ağızdan atılır.

Evde diş beyazlar mı?

Evde diş beyazlatmak isteyenler limon ve karbonat karışımını kullanabilirler. Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atarak üzerine limon sıkınız. ... Daha sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürerek dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Bu karışımı bir haftada en fazla 2 sefer uygulamanızı tavsiye ederiz.

Karbonat diş beyazlatma ne sıklıkla?

Dişlerinizi bir veya iki hafta boyunca her gün kabartma tozu ile fırçalama işlemini tekrar etmelisiniz. Sadece birkaç gün sonra dişlerinizin beyazlığını göreceksiniz. Karbonat ile diş beyazlatma yöntemini denerken karbonatı diş macununun üzerine serperek de kullanabilirsiniz.

Lazerle diş beyazlatma ne kadar kalıcı?

Diş beyazlatma sonrası oluşan renk, en az 2 yıl kalıcılığını, beyazlığını korumaktadır. Düzenli bakım ve diş fırçalamaya dikkat edilmesi bu sürenin uzamasına yardım edecektir.