Fethiyeden Turunç koyuna nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Fethiyeden Turunç koyuna nasıl gidilir?
  2. Fethiye Turunç Koyu nerede?
  3. Turunç Pınarı kimin?
  4. Turunç a nasıl gidilir?
  5. Karaot Plajı ne zaman açılıyor?
  6. Boncuklu koyuna nasıl gidilir?
  7. Turunç nereye bagli?
  8. Karaot Plajı nasıl gidilir?
  9. Boncuk Koyu denizi nasıl?
  10. Turunç nereli?

Fethiyeden Turunç koyuna nasıl gidilir?

Ulaşım: Ulaşım sadece tekne turları ile sağlanmaktadır. Fethiye limandan kalkan tekne turları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Onun haricinde koya karayolu bağlantısı bulunmamaktadır.

Fethiye Turunç Koyu nerede?

Harita Numarası 313-3122-1886 B.Adm. Fethiye Körfezi doğu yakasındaki Şahin Burnu'nun, güneydoğusuna gizlenmiş, çam ağaçları ile kaplı bir koydur. Suyu derin olan koyun sonunda, çok güzel bir plaj kısmı bulunur.

Turunç Pınarı kimin?

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye'deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı.

Turunç a nasıl gidilir?

İlçe merkezine 20 km uzaklıktaki Turunç'a yaz aylarında farklı büyük şehirlerden direkt otobüs seferleri düzenlense de bu otobüslerde yer bulmak sorun olabiliyor. Marmaris Otogarı'ndan 30 dakikada bir hareket eden Turunç dolmuşlarıyla ya da taksiyle bu şirin beldeye ulaşabilirsiniz.

Karaot Plajı ne zaman açılıyor?

Pandemi koşullarıyla birlikte turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Karaot Halk Plajı da hizmet vermeye başladı.'Uygun fiyata kaliteli hizmet'Kafeterya, duş ve lavabo alanı, şezlong ve şemsiye ile peyzaj düzenlemesiyle Karaot... Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Karaot Halk Plajı 2021 turizm sezonuna hazırlandı.

Boncuklu koyuna nasıl gidilir?

Ulaşım: Fethiye'nin batısında yer alan ve merkeze 4 kilometre uzaklıkta olan koya ulaşım varsa özel aracınızı ile yoksa da merkezden kalkan dolmuş veya limandan kalkan tekne turları ile sağlanmaktadır. Araç ile gelecek olanlar, karagözler, tersane, letonya yolunu izleyerek ortalama 10 dakikada buraya ulaşabilirler.

Turunç nereye bagli?

Turunç nerede📍 Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle olan Turunç, ilçe merkezine 20 km uzaklıkta konumlanıyor.

Karaot Plajı nasıl gidilir?

Ulaşım: Fethiye merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta olan plaja özel araç ile D 400 karayolunu kullanarak (Göcek istikameti yönünde) yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. İlk önce Kargı daha sonra da Yanıklar Köyünü göreceksiniz. Yanıklar Köyüne geldikten sonra sol taraftaki ince ve dolambaçlı bir yola sapıyorsunuz.

Boncuk Koyu denizi nasıl?

Adı gibi Boncuk masmavi denizi, el değmemiş bir doğal güzelliği olan bulunuyor. Su altı görüş mesafesi 20-25 metreyi buluyor. Birçok balık çeşidinin bulunması, Şnorkel ile dalış yapanlar için iyi bir gözlem fırsatıdır. Boncuk Koyunda, Koyların plajları taşlıktır, Kum şeklinde plajları yok.

Turunç nereli?

Turunç Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı bir mahalledir. Mavi bayrak ödüllü denize kıyısı olan ve başlıca geçim kaynağı turizm olan bir mahalledir.