Dermapen hangi ciltlere yapılmaz?

İçindekiler:

  1. Dermapen hangi ciltlere yapılmaz?
  2. Dermapen sonrasi cilt ne zaman soyulur?
  3. Dermapen hangi durumlarda yapılmaz?
  4. Dermapen kalıcılığı ne kadar?
  5. Sivilceli cilde Dermapen yapılır mı?
  6. Dermapen sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?
  7. Dermapen sonrası yanma nasıl geçer?

Dermapen hangi ciltlere yapılmaz?

Dermapen uygulaması tüm cilt tiplerinde uygulanabilir. Lazer ile cilt gençleştirme işlemleri koyu tenli hastalarda uygulanamamaktadır. Ancak dermapen uygulamasında böyle bir kıstas yoktur. Koyu tenlilere de oldukça rahat uygulanmaktadır.

Dermapen sonrasi cilt ne zaman soyulur?

Uygulama yapıldığı gün cilt kırmızı bir görünüme sahip olup. İkinci gün hafif pembe bir görüntü kalır. Üçüncü gün bu görüntü geçmiş olur. Sonra cilt ufak ufak soyulmaya başlar ve bir hafta sonra tamamen iyileşmiş olur.

Dermapen hangi durumlarda yapılmaz?

Hangi Deri Hastalıklarında Dermapen Uygulanmaz? Cilt üzerinde “iyileştirici ve gençleştirici” etkisi bulunan dermapen uygulamasının bazı deri hastalıkları ve kronik hastalıklara sahip olan kişilerde uygulanması uygun değildir. Açık yaraların söz konusu olması gibi durumlarda dermapen uygulanması doğru değildir.

Dermapen kalıcılığı ne kadar?

Uygulamadan minimum 6 hafta da gözle görülen sonuçlar başlar,3 Ayda maksimum etki elde edilir.Tedavi sonuçları kişiden kişiye ,uygulama bölgesine, cilt yapısına, çevresel faktörlere maruziyete göre değişir. Etkisi kalıcıdır.

Sivilceli cilde Dermapen yapılır mı?

Dermapen sivilceli cilde yapılabilir mi? Hayır, öncelikle akne ve sivilce tedavisi sonrasında dermapen işlemi uygulanır.

Dermapen sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?

Bu kızarıklık hissi ortalama 6 saat içerinde azalacak ve 1-2 gün içerisinde kendiliğinden kaybolacaktır. Sonrasında güneşten korunmalı, yüksek koruma faktörlü kremle deri korunmalıdır. İki gün boyunca aşırı spor, sıcak duş, sauna, hamam, otobronzlaştırıcı, solaryum uygulamasından kaçınılmalı, havuza girilmemelidir.

Dermapen sonrası yanma nasıl geçer?

Dermapen sonrası oluşabilecek hafif pembelik ve yanma hissi yaklaşık 6 saat içinde düzelir ve ardından kendiliğinden geçer. İşlemden sonra doğrudan güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının.