Antalya Otobüs nerede numarası?

İçindekiler:

  1. Antalya Otobüs nerede numarası?
  2. Antalya hangi otobüsler ücretsiz?
  3. Otobüste unutulan eşyalar nasıl bulunur Antalya?
  4. Antalya otobüs kartı nasıl alınır?
  5. Antalya toplu taşıma saat kaça kadar?
  6. Antalya hangi otobüsler çalışıyor?
  7. Antalya ulaşım nasıl?
  8. Antalya Kart nereden alinir?
  9. Antalya kart ücreti ne kadar?
  10. Antalya kart vize işlemleri nereden yapılır?
  11. Antalya toplu taşıma çalışıyor mu?
  12. Antalya göç idaresine hangi Otobüs gider?

Antalya Otobüs nerede numarası?

"Ayrıca ulaşım konusundaki her türlü talep, öneri ve şikayetler için 0242-606 07 07 numaralı İletişim ve İzleme Merkezimiz de vatandaşlarımıza hizmet vermeye yine devam edecektir.

Antalya hangi otobüsler ücretsiz?

Antalya Büyükşehir Belediyesinin mülkiyetinde bulunan 40 adet kırmızı otobüs ile nostalji tramvayı ve Antray hafif raylı sistemi bayram süresince vatandaşlar tarafından ücretsiz kullanılabilecek. Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de bayramda tramvay ve belediye otobüslerini vatandaşlara ücretsiz yaptı.

Otobüste unutulan eşyalar nasıl bulunur Antalya?

Toplu taşımada kullanılan Siyah Plakalı otobüsler Antalya Ulaşım A.Ş' ye aittir. Otobüste Eşyamı Kaybettim Ne Yapmalıyım? Kayıp Eşyanız ile ilgili 02 numaralı Ulaşım Çağrı Merkezini arayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

Antalya otobüs kartı nasıl alınır?

Çallı ve Doğu Garajı kart merkezlerimize evraklarınız ile birlikte giderek indirimli ve serbest kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Gerekli belgeler ve başvuru formunu www.antalyakart.com.tr adresinde bulunan başvuru formu linkinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

Antalya toplu taşıma saat kaça kadar?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. Cumartesi kısıtlama gününde 84, Pazar günü ise 57 olmak üzere hafta sonu toplam 141 otobüs 31 hat üzerinde saat 06.00-22.00 arası vatandaşa hizmet verecek.

Antalya hangi otobüsler çalışıyor?

Antalya şehrindeki tüm Antalya Ulaşım A.Ş. hatları
  • 104. Gürsu - Konyaaltı Sahil.
  • 106. Kepez Kaymakamlık - Kültür Mah.
  • 112. Varsak Belediye - Kepez Devlet Hst.
  • 503. Otogar - Aşağı Karaman.
  • 506. Meydan - Yağca.
  • 507. Varsak Aktarma - Kırısciler.
  • 509. Otogar Depolama - Kirişçiler.
  • 511. Otogar - Kundu.
Daha fazla öğe...

Antalya ulaşım nasıl?

Antalya'da ulaşım oldukça kolay sağlanmaktadır. Tramvay, halk otobüsü, taksiler ve deniz otobüsleri şehirde çok sık sefer yaparak hizmet vermektedir. Havalimanından şehir merkezine, tramvay ve otosbüs seferleri bulunmaktadır.

Antalya Kart nereden alinir?

Kişiselleştirilmiş Tam Antalyakart´ ı Nasıl Temin Edebilirim? Çallı ve Doğu Garajı kart merkezlerimize kimliğiniz ile birlikte giderek Kişiselleştirilmiş Tam Antalyakart başvurusunda bulunabilirsiniz. Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur.

Antalya kart ücreti ne kadar?

Kart ücreti 15,00 TL´dir. Serbest Kartları başvuru formumuzun arka tarafında belirtilen kart tipine göre gerekli evraklarla birlikte kart merkezlerimizden temin edebilirsiniz. Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur.

Antalya kart vize işlemleri nereden yapılır?

ANTALYAKART ÖĞRENCİ VİZE DUYURUSU Antalyakart öğrenci vize işlemleri başlamış olup, kart vize işlemlerinin 16.11.2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Öğrenci vize işlemleri dolum noktalarından (tramvay gişeleri ve dolum bayileri) dolum yapıldığı esnada sistemimiz üzerinden otomatik olarak yapılacaktır.

Antalya toplu taşıma çalışıyor mu?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ilk seferine 06.00'da başlayacak olan toplu ulaşım araçları son seferini 21.00'de tamamlayacak. Seferler, 60 dakika aralıklarla gerçekleştirilecek.

Antalya göç idaresine hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü yakınından geçiyor: 503, 521A, 600, DC15, LF10, SD20, TB72, VC59, VF01, VF02.