Kocaeli bilim merkezinde ne var?

İçindekiler:

  1. Kocaeli bilim merkezinde ne var?
  2. Bilim Merkezi Pandemide açık mı?
  3. Bilim merkezinde neler var?
  4. Konya Bilim Merkezi saat kaçta açılıyor?
  5. Konya bilim merkezinde ne var?
  6. Sekasem açık mı?
  7. Konya Bilim Merkezi Giriş ücreti ne kadar?
  8. Konya Bilim Merkezi ne zaman kapanıyor?
  9. Sekasem ücretsiz mi?
  10. Sekasem hangi sporlar var?

Kocaeli bilim merkezinde ne var?

Kocaeli Bilim Merkezinde, yaklaşık 250 deney düzeneği ve özel tasarım galerilerin yanı sıra bilimsel çalışmaların yapıldığı atölyeler, bilimsel gösteri ve söyleşilerin yapıldığı bilim sahnesi, sergi alanları, kütüphane, araştırma ofisleri, bilim kafe yer almaktadır.

Bilim Merkezi Pandemide açık mı?

Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi pandemide de hizmet verdi.

Bilim merkezinde neler var?

Bilim merkezleri, farklı yaş gruplarından ve farklı birikime sahip bireyleri bilimle buluşturarak, bilim ve teknolojiyi toplum için anlaşılır ve ulaşılır bir hale getirmeyi ve bilim ve teknolojinin önemini toplum gözünde artırmayı amaçlayan; deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve ...

Konya Bilim Merkezi saat kaçta açılıyor?

Hafta sonu:10:00 - 18:00.

Konya bilim merkezinde ne var?

Konya Bilim Merkezi; tematik sergiler, açık hava sergileri, gözlem ve seyir kulesi, gezegen evi (planetaryum), konferans salonları, laboratuvarları ve kütüphanesi ile herkes için gerçek bir bilim merkezi olacaktır.

Sekasem açık mı?

Çağdaş kentleşmede sporun önemi yadsınamaz. 2012 yılında Kocaeli'ne kazandırılan Büyükşehir'in en önemli spor tesisleri arasında yer alan ve halk arasında Sporcu Fabrikası olarak bilinen Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) haftanın her günü açık olup faaliyet halindedir.

Konya Bilim Merkezi Giriş ücreti ne kadar?

Konya Bilim Merkezi girişinde tam bilet 5 TL; öğrenci bilet 2 TL'dir.

Konya Bilim Merkezi ne zaman kapanıyor?

Hafta sonu:10:00 - 18:00.

Sekasem ücretsiz mi?

TESİSİN KULLANIM DURUMU Öncelikle Spor Okulları ve KBB Kağıtspor Kulübü kapsamında kullanılmaktadır. Spor Kulüpleri ve halkın hizmetine ücretsiz olarak sunulmuştur.

Sekasem hangi sporlar var?

Tesiste 9 ayrı branşta (Judo, Taekwando, Karate, Güreş, Boks, Jeet Kunedo, Kick Boks, Masa Tenisi ve Satranç) eğitim verilmektedir. Tesiste 6 antrenman salonu yer almaktadır.