Ordu Giresun havalimanı nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Ordu Giresun havalimanı nereye bağlı?
  2. Giresun merkezden havaalanına nasıl gidilir?
  3. Ordu Giresun havalimanı nasıl yapılmıştır?
  4. Ordu Giresun Havaalanı kim yaptı?
  5. Ordu-Giresun havalimanı Müdürü kim?
  6. Ordu-Giresun havalimanı kullanılıyor mu?
  7. Ordu-Giresun kaç saat sürer?
  8. Dünyada denizin doldurulması ile yapılan havaalanı hangi şehirdedir?
  9. Ordu Havaalanı ne zaman?
  10. Ordu Giresun arası kaç saat arabayla?
  11. Ordu Giresun otobüs kac saat?
  12. Ordu-Giresun havalimanı dünyada kaçıncı?

Ordu Giresun havalimanı nereye bağlı?

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu'nun Gülyalı ilçesi ile Giresun'un Piraziz ilçeleri arasında inşa edilmiş sivil kategorideki havalimanıdır.

Giresun merkezden havaalanına nasıl gidilir?

HAVAŞ servis otobüsleriyle havalimanından Giresun şehir merkezine de doğrudan ulaşabilmek mümkündür. İç hat uçak seferlerine göre ulaşım hizmeti vermekte olan HAVAŞ servis otobüsleri Ordu'ya giden otobüsler ile aynı duraktan hareket etmektedir. Otobüsleri gelen yolcu salonunun çıkışında bulabilirsiniz.

Ordu Giresun havalimanı nasıl yapılmıştır?

36 milyon taşın deniz üzerine doldurulmasıyla inşa edilen Ordu Giresun Havalimanı'nın pisti daha konforlu olması için stone mastic asfalt dökülerek yapılmıştır. Havalimanının inşasında kullanılan 36 milyon taşı kamyonlar 950 bin sefer yaparak tamamladı.

Ordu Giresun Havaalanı kim yaptı?

Canikli yaptığı açıklamada “Ordu ve Giresun illerinin hayali olan OR-Gİ Havaalanı'nın nihayet ihalesi yapılmıştır. 7 firmanın katıldığı ihaleyi 144 milyon TL ile en düşük teklifi veren Cengiz-İÇTAŞ İnşaat ortaklığı kazanmıştır.

Ordu-Giresun havalimanı Müdürü kim?

DHMİ Harita Mühendisi İsa Gençoğlu, DHMİ tarafından Ordu-Giresun Havalimanı müdürlüğüne atandı. Gençoğlu, geçtiğimiz Cuma gününden itibaren Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki görevine resmen başladı.

Ordu-Giresun havalimanı kullanılıyor mu?

Karadeniz'in iki şehrinde ortak olarak kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu'nun Gülyalı beldesiyle Giresun'un Piraziz ilçesi arasında konumlanıyor. 'te hizmete açılan havalimanı, ülkemizde ve Avrupa genelinde deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğine sahip.

Ordu-Giresun kaç saat sürer?

Ordu - Giresun arası otobüs yolculuğu ortalama 44dk sürmektedir.

Dünyada denizin doldurulması ile yapılan havaalanı hangi şehirdedir?

Denizin doldurulması yoluyla inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı'ndan 6 yılda yaklaşık 5 milyon yolcu yararlandı.

Ordu Havaalanı ne zaman?

Ordu-Giresun Havalimanı resmi açılış için hazırlanıyor! Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan ve 36 milyon ton taş kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, 22 Mayıs cuma günü açılıyor.

Ordu Giresun arası kaç saat arabayla?

Ordu Giresun arası kaç saat; Ordu Giresun arası mesafe karayolu ile yaklaşık 121 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir. Ordu Giresun arası mesafe otobüs ile yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Ordu Giresun otobüs kac saat?

Ordu Giresun arasındaki en kısa otobüs seferi 30 dakika sürmektedir.

Ordu-Giresun havalimanı dünyada kaçıncı?

DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ, AVRUPA'NIN İLK DENİZ ÜZERİNDEKİ HAVALİMANI Vali İrfan Balkanlıoğlu, Gülyalı ilçesinde deniz üzerine taş dolguyla inşa edilen dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın, yaklaşık 360 milyon liraya tamamlandığını belirtti.