Otellerde SPA Ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Otellerde SPA Ücretli mi?
  2. Otellerde havuz ücretli mi?
  3. Otelde alakart ne demek?
  4. Otellerde alakart restaurant nedir?
  5. 4 el masajı nedir?

Otellerde SPA Ücretli mi?

SPA alanımızda Hamam, Buhar Banyosu ve Sauna kullanımı ücretsiz olarak misafirlerimize sunulmaktadır. Masaj,cilt bakımı ve diğer imkanlar ücretlendirilir.Daha detaylı bilgiyi SPA alanımızdaki info deskinden alabilirsiniz.

Otellerde havuz ücretli mi?

Evet dahil. Spa'da havuzlar, ıslak alanlar kullanımı ücretsiz. Masaj , aile banyoları vb gibi hizmetler ekstra ücretli.

Otelde alakart ne demek?

Menüden sipariş edilen yemek ve içecekler için kullanılan bir terimdir. Alakart garson da müşterilerin menüden seçtikleri siparişleri alır ve restoranın mutfağından ne istendiğini görevlilere iletir. Ardından yemek ve içecekler hazırlanınca müşteriye götürür.

Otellerde alakart restaurant nedir?

Alakart, Fransız mutfağından bütün dünyaya yayılmış olan ve genellikle otellerde hazırlanan tatlı, içecek, ana yemek ve başlangıç gibi ürünlerinin tümüne verilen isimdir. Bir restoranda satışa sunulan yiyecek ve içeceklerin listelesine, A la carte (Alakart) menü denir.

4 el masajı nedir?

Sultan masajı diğer bir adı ile dört el masajı; Spa konusunda gerekli eğtimi almış 2 masöz tarafından yapılan senkonize, eşsiz bir masaj yöntemidir. Masaj esnasında spa yağı tercihi de sunabilmektedir. Uygulama şekli, ayak baş parmaklarından kafa böglesine kadardır.Çok rahatlatıcı ve dinlendirici bir masajdır.