BTK şikayet nasıl edilir?

İçindekiler:

  1. BTK şikayet nasıl edilir?
  2. BTK nasıl aranır?
  3. BTK şikayet ne zaman cevap gelir?
  4. Tüketici Hakları Başkanı kim?
  5. BTK kaç günde cevap verir?
  6. Surat Kargo nereye şikayet edilir?
  7. 175 Hangi numaradır?

BTK şikayet nasıl edilir?

BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.

BTK nasıl aranır?

Şimdiye kadar 0312 294 94 94 numarasından hizmet veren “BTK Tüketici İletişim Merkezi" tüketicilere daha hızlı ve etkin bir hizmet sunulması için 120 kısa numarasına taşındı.

BTK şikayet ne zaman cevap gelir?

Bu yolla gönderilen şikayetlerle doğrudan işletmeciye giden şikayetlere işletmeciler 15 gün içinde cevap vermek zorunda. Gelen cevaplar, BTK tarafından incelenerek, mevzuata uygun olanlar tüketiciye iletiliyor.

Tüketici Hakları Başkanı kim?

TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİ GENEL MERKEZİ 15.DÖNEM YÖNETİM KURULU ASIL
Turhan ÇAKAR Genel BaşkanCelil YARAŞLI Genel Sekreter
Ergün KILIÇ Komisyonlardan ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan VekiliOral ERGÜNEŞ Dış İlişkilerden ve Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı
4 satır daha

BTK kaç günde cevap verir?

Herhangi bir hizmet hakkında bu sistem üzerinden şikâyet başvurusu yapılabiliyor. BTK 10 iş günü içerisinde şikâyetleri değerlendirerek elektronik ortamda yanıt veriyor.

Surat Kargo nereye şikayet edilir?

Sürat Kargo'nun resmi internet sitesinden Canlı Destek bölümünü tıklayarak marka temsilcileri ile iletişime geçebilir ya da 0850 202 02 02 numaralı çağrı merkezi numarasını arayabilirsiniz.

175 Hangi numaradır?

Alo 175 Tüketici Danışma Hattı ile tüketicilerin; insan sağlığı, can ve mal güvenliği açısından risk taşıyan ürünleri ve firmaları da ihbar edebilmekte, sorunlarıyla ilgili bilgi alabilmektedir.