Golf dondurma hangi şirkete ait?

İçindekiler:

  1. Golf dondurma hangi şirkete ait?
  2. Golf sahibi kim?
  3. Golf Bravo hangi ülkenin?
  4. Golf markası israil'in mi?
  5. Golf satıldı mı?
  6. Golf Maraşım nerede üretiliyor?

Golf dondurma hangi şirkete ait?

Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Golf markasını ortaya çıkarmıştır ve Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.

Golf sahibi kim?

Dondurma markası Ülker Golf'ün sahibi Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özokur'a ait hisse, Rekabet Kurumu'nun onayı ile birlikte ICI'ya geçecek.

Golf Bravo hangi ülkenin?

Bravo, 1998 yılında Schöller Firması tarafından kurulan Golf dondurma'ya ait dondurma markasıdır.

Golf markası israil'in mi?

Natura Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin şimdiki sahibi Ice Cream Investment BV'dir. Türkiye'nin en büyük ikinci dondurma şirketi olan Golf markasını Natura Gıda, Türkiye' de bir ilke imza atarak taze sütten üretilen dondurmalarıyla Impulse, Take Home ve Catering olmak üzere üç ana grupta üretim yapmaktadır.

Golf satıldı mı?

Türkiye'nin önemli dondurma markalarından Golf'ün sahibi olan Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketi satma kararı aldı. Yapılan açıklamada, Natura Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., şirketin tamamı ya da çoğunluk hissesini satmak üzere Ünlü & Co. Yatırım danışmanlığı şirketini yetkilendirdiği bildirildi.

Golf Maraşım nerede üretiliyor?

Kahramanmaraş'ta faaliyete geçen fabrikasında keçi sütü ve sahlep ile üretilen gerçek Maraş dondurmasını tutkunlarıyla buluşturan Ülker Golf, Türkiye'nin gerçek Maraş dondurması talebini güçlü ve yaygın dağıtım ağıyla karşılamayı hedefliyor.