Trabzonspor maç biletleri kaç lira?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor maç biletleri kaç lira?
  2. Trabzonspor maç biletleri nereden alınır?
  3. Trabzonspor Passolig nasıl alınır?
  4. Futbol maç biletleri nereden alınır?
  5. Trabzonspor passolig ne kadar?
  6. Maç izlemek için Passolig şart mı?
  7. Milli takım maçı için Passolig gerekli mi?

Trabzonspor maç biletleri kaç lira?

Kapalı Tribün (kenar): 40 TL. Kapalı Tribün (orta): 50 TL. VİP Tribünü: 100 TL. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle,www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekler.

Trabzonspor maç biletleri nereden alınır?

Bugün saat 14.00'de Passolig gişeleri, Passo Uygulama ve passo.com.tr'den satışa sunulacak elektronik biletler, sadece Trabzonspor passolig kartlar ile satın alınabilecektir.

Trabzonspor Passolig nasıl alınır?

Passolig Kartını nasıl alacaksın?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Futbol maç biletleri nereden alınır?

'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması'ndan, N Kolay İşyerleri'nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Trabzonspor passolig ne kadar?

2 Temmuz 2021 tarihi itibariyle E-Bilet Kullanım Süresi uzatma işlemlerinde uygulanacak fiyatlar; Fenerbahçe, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 67TL, Beşiktaş ve Galatasaray için 63TL , Trabzonspor için 51TL, Ankaragücü için 60TL, Bursaspor için 50TL, Ankara Keçiörengücü için 40 TL, Ankaraspor, ...

Maç izlemek için Passolig şart mı?

Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. 'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Milli takım maçı için Passolig gerekli mi?

A Millî Futbol Takımı, Karadağ ile 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig zorunluluğu aranmayacak.