Kadın kondomu nerede satılır?

İçindekiler:

  1. Kadın kondomu nerede satılır?
  2. Eczanelerde prezervatif var mı?
  3. Diyafram kadın kondomu nasıl kullanılır?
  4. Femidom nedir nasıl kullanılır?
  5. Eczanelerde prezervatif satışı yasak mı?
  6. Prezervatif en rahat nereden alınır?
  7. Devlet ücretsiz prezervatif veriyor mu?
  8. Sağlık ocaklarında doğum kontrol hapı veriliyor mu?
  9. Marketlerde kondom satışı yasak mı?

Kadın kondomu nerede satılır?

Kadın kondomu nerede satılır? Çoğu markette bulunmasa da kadın kondomu eczanelerde ve bazı kozmetik mağazalarında satılıyor. Reçeteyle satılan bir ürün değil; kadın kondomu sipariş edebileceğin sanal marketler de var.

Eczanelerde prezervatif var mı?

Prezervatif satın almak için uğraşmanız ya da özel bir satış noktası aramanız gerekmez. Tüm eczanelerde ve birçok markette rahatlıkla prezervatif bulabilirsiniz.

Diyafram kadın kondomu nasıl kullanılır?

Diyafram nasıl kullanılır?
  1. Diyaframın iç kısmına özel bir sperm öldürücü jel sürün. ...
  2. Diyaframı ikiye katlayıp cinsel ilişkiden en fazla 2 saat önce yerleştirin.
  3. Diyaframı vajinanıza, rahim girişine yerleştirin. ...
  4. Diyaframı boşalmadan sonra 6 ila 24 saat arasında çıkarın. ...
  5. Sıcak suda yıkayın ve kurumaya bırakın.

Femidom nedir nasıl kullanılır?

İstenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için kullanılan, kadınların vajinal kanalına yerleştirerek kullanabileceği lateks ya da poliüretandan yapılmış kese şeklindeki cinsel sağlık ürünüdür. Femidom ('female condom'un kısaltması) olarak da bilinir.

Eczanelerde prezervatif satışı yasak mı?

Ya satış merkezleri ya da bizim yetki verdiğimiz eczaneler" dedi. Buna göre diş macunu ve diş protez ürünleri, kondom, hasta altı bezi, inkontinans pedi, topikal uygulanan sıcak soğuk kompres, yara bandı, flaster, pamuk, ağız çalkalama suyu, nefes açıcı burun bantları ürünlerinin marketlerde satılması yasaklanacak.

Prezervatif en rahat nereden alınır?

Prezervatif almanın en kolay yollarından biri otomatlar. Gece kulüplerinde veya alışveriş merkezlerinin tuvaletlerinde bulunan otomatlar bu iş için çok uygun. Tuvaletin boş olduğu bir anda cebinizdeki bozukluklarla prezervatifinizi satın alabilirsiniz.

Devlet ücretsiz prezervatif veriyor mu?

"Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde, sağlık ocaklarında ve ana çocuk sağlığı-aile planlaması merkezlerinde doğum kontrol hapları ile prezervatifler için halktan ücret alınmayacak."

Sağlık ocaklarında doğum kontrol hapı veriliyor mu?

Sağlık Bakanlığı, elinde olmadığı için sağlık ocaklarına doğum kontrol hapı gönderemiyor. Sağlık Bakanlığı, illerin doğum kontrol malzemesi durumu gözönünde bulundurarak yıllık malzeme ihtiyaçları belirliyor ve bunu karşılamak üzere de üçer aylık dönemler halinde yılda 4 defa illere malzeme gönderiyor.

Marketlerde kondom satışı yasak mı?

PREZERVATİF SATIŞI YASAKLANDI MI? ... İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgede marketlerde satılabilecek ürünler arasında prezervatif yer almıyor.