Kaan demirag kimdir HD Holding?

İçindekiler:

  1. Kaan demirag kimdir HD Holding?
  2. HD Holding kaç şubesi var?
  3. HD İskender nereli?
  4. HD Holding Genel müdür?
  5. Kaan Demirağ evli mi?
  6. Kaan Demirağ ne mezunu?
  7. HD İskender hangi illerde var?
  8. Hd sahibi kim?
  9. Kaan Demirağ kiminle evli?
  10. Kaan Demirağ daha once evlendi mi?
  11. Hd iskender kime bağlı?
  12. HD döner bayilik ne kadar?
  13. HD İskender kaç gram?
  14. Kaan Demirağ hangi okul mezunu?

Kaan demirag kimdir HD Holding?

Kaan Demirağ 37 yaşındadır. Aslışah Alkoçlar ile olan ilişkisi ile bir süredir gündemdir. HD Group'un sahibi Demirağlar'ın veliahdıdır. Aynı zamanda içerisinde HD Döner, HD İskender, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın yer aldığı HD işletme zinciri sahiblerinden.

HD Holding kaç şubesi var?

Türkiye'nin 28 ilinde, 90 HD İskender, 15 HD Döner, 95 Pidem ve Pideko restoranı olmak üzere toplamda 200 restoranı var. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, “İskender ve pidede lideriz.

HD İskender nereli?

HD İskender, geleneksel iskenderi alışveriş merkezlerinde restoran konseptiyle sunan ilk markadır. 23 Haziran 1995 tarihinde Ankara'da kurulmuştur. Bugün ise Türkiye genelinde 100'e yakın restoranında yılda 12 milyondan fazla misafir ağırlamanın gururunu yaşamaktadır.

HD Holding Genel müdür?

Emin Guvenc - CEO - HD Holding | LinkedIn.

Kaan Demirağ evli mi?

Londra'da işletme üzerine eğitimini tamamlayan Alkoçlar, Alaçatı'da bir butik otel işletmeye başlayarak meslek hayatına ilk adımını attı. Moda ve gıda sektörüyle de ilgili olan Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirbağ ile 2021 ocak ayında nişanlandı, 5 Şubat Cuma günü ise nikah masasına oturdu.

Kaan Demirağ ne mezunu?

Kaan Demirağ, HD Group'un ikinci kuşak yöneticisi. Ortaokul ve lise yıllarında boş zamanlarını, HD İskender'in kurucusu olan babası Hakan Demirağ'ın ofisinde geçirdiğini anlatan Kaan Demirağ, 2004 yılında Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra askerliğini yapıp hemen babasıyla işe başlamış.

HD İskender hangi illerde var?

1995 tarihinde Ankara'da cadde konseptiyle faaliyetine başlayan HD İskender bugün İzmir'den Kütahya'ya Denizli'den Kayseri'ye Trabzon'dan Gaziantep'e kadar pek çok şubesiyle hizmet veriyor.

Hd sahibi kim?

1995 yılında Ankara'dan çıktığımız bu yolda, 20 yılı aşkın süredir dur durak bilmeden misafirlerimize kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Kurucumuz olan Hakan Demirağ, aynı zamanda HD İskender'in isim babası.

Kaan Demirağ kiminle evli?

Uzun süredir birlikte olan Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ bir süre önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Aslışah Alkoçlar - Kaan Demirağ bugün dünyaevine evine girdi.

Kaan Demirağ daha once evlendi mi?

Kaan Demirağ, 2009 yılında o dönem sevgilisi olan Nur Atan'a yaptığı görkemli evlilik teklifi ile gündeme gelmişti. İkili kısa bir süre sonra nikah masasına oturmuştu ancak daha sonra boşanmıştı. Daha sonra adı Aslışah Alkoçlar ile anılan Kaan Demirağ bir süre önce Alkoçlar ile nişanlanmıştı.

Hd iskender kime bağlı?

HD Holding, başarılarla dolu serüvenine 1995 yılında Ankara'da başladı. İsmini, kurucusu Hakan Demirağ'dan alan HD Holding, HD İskender ile çıktığı yolda bünyesine HD Döner ve Pidem markalarını da katarak Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini misafirlerine daha geniş bir yelpazede sunmaya devam etti.

HD döner bayilik ne kadar?

HD İskender ve Pidem markalarımız franchise sistemi ile büyümesi devam ediyor. Hem yeni açılacak hem de mevcut projelerimiz için adaylarımız ile görüşüyoruz. Franchise bedellerinizden bahseder misiniz? Franchise bedelimiz 200 bin TL olup, yatırım bedelleri proje bazında değerlendirilmektedir.

HD İskender kaç gram?

HD İskender'in gramaj aldatmacası. Gerçek hayatta 1 porsiyon 120 gr, 1.5 porsiyon 180 gr iken HD İskender Mall Of İstanbul ®'da bu 90'a 120 gr.

Kaan Demirağ hangi okul mezunu?

Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü'nde okurken bütün boş zaman larımı aile şirketimiz olan HD İsken der'in merkez ofisinde geçiriyordum. Mezun olduktan sonra birçok arkadaşım yurt dışına master yapmaya gitti, benim ise ailenin en büyük çocuğu olduğum için hızla işlere hâkim olmam gerekiyordu.