Ulaş Tuna Astepe ne zaman doğdu?

İçindekiler:

  1. Ulaş Tuna Astepe ne zaman doğdu?
  2. Sen anlat Karadeniz Tahir nereli?
  3. Ulaş Tuna Astepe Cansu Baydar sevgili mi?
  4. Tahir hangi dizide oynuyor?
  5. Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i kim?
  6. Deli Tahir kim?
  7. Ulaş Tuna Astepe nin ailesi kimdir?
  8. Tahirin boyu kaç?
  9. Sen Anlat Karadeniz'deki Tahir Kimdir?

Ulaş Tuna Astepe ne zaman doğdu?

(33 yıl yaşında) Ulaş Tuna Astepe/Doğum tarihi

Sen anlat Karadeniz Tahir nereli?

Ulaş Tuna Astepe, yılında İzmit'te dünyaya gelmiştir. 1999 yılında yaşanan acı deprem felaketine şahit olmuş olan Ulaş Tuna Astepe bu olaydan 1-2 sene sonra babasını kaybetmiştir. Bu olayın üzerine İstanbul'a yerleşmiştir.

Ulaş Tuna Astepe Cansu Baydar sevgili mi?

Atv'nin unutulmaz dizilerinden Sen Anlat Karadeniz ile ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Ulaş Tuna Astepe sevgilisi Cansu Baydar ile sokak ortasında birbirine girdi. Oyuncu Ulaş Tuna Astepe, önceki gün sevgilisi Cansu Baydar ile köpeklerini hava aldırmak için Cihangir'de yürüyüşe çıktı.

Tahir hangi dizide oynuyor?

Sen Anlat Karadeniz20 Tahir Kaleli/TV dizileri

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i kim?

Namıdiğer Deli Tahir. 29 yaşında. Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı. Ailenin sahip olduğu kum gemilerinde çalışıyor, şirket işlerinden hoşlanmıyor, Karadeniz'i, denizde olmayı çok seviyor.

Deli Tahir kim?

Astepe, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir Kaleli karakterini canlandırıyor. Namı diğer Deli Tahir bu dizide 29 yaşında Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı olarak çıkıyor karşımıza. ... Ulaş Tuna Astepe yakışıklılığı ile, özellikle genç kızların dikkatini çeken bir oyuncu.

Ulaş Tuna Astepe nin ailesi kimdir?

Ulaş Tuna Astepe Ailesi Babası işçi, annesi ise memurdur. Emekçi bir ailenin evladı olarak yetişmiştir. Kocaeli İzmit'te dünyaya gelmiş aslen İzmit'lidir. Romanlar'ın yoğun olduğu bir göçmen mahallesinde büyümüştür.

Tahirin boyu kaç?

Yakışıklılığı ile dikkatleri çeken Ulaş Tuna Astepe 189 cm boy ve 80 kg dır. Uzun süre ekranlara ara veren Ulaş Tuna Astepe son olarak Sen Anlat Karadeniz projesi ile yeniden ekranlara geri dönerek gönüllere that kuruyor. Astepe, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir Kaleli karakterini canlandırıyor.

Sen Anlat Karadeniz'deki Tahir Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin, Deli Tahir karekteri ile başrol oynayan ve ünlenen Ulaş Tuna Astepe sevenleri tarafından fenomen ilan edildi. ... Ulaş Tuna Astepe (31 yaşında) tarihinde İzmitte doğru.