YKM anlami nedir?

İçindekiler:

  1. YKM anlami nedir?
  2. YKM Mağaza nedir?
  3. Boyner hangi firmanın?
  4. En büyük Boyner Mağazası nerede?
  5. YKM ne zaman kapandı?
  6. Boyner Mağazaları hangi illerde var?

YKM anlami nedir?

YKM, Türkiye'nin en köklü ve kaliteli markalarından birisidir. Markanın müşterileri sıklıkla YKM kısaltmasının açılımı ile ilgili birbirinden farklı tahminlerde bulunmakta, YKM açılımı ile alakalı değişik fikirler kurgulamaktadır. Çok merak edilen bu açılım; "Yeni Karamürsel"dir.

YKM Mağaza nedir?

YKM, 1950 yılında faaliyete başlamış, köklü bir Türk mağazacılık markasıdır. YKM bu mağazalarda; giyim, ayakkabı, çanta, iç giyim, küçük ev aletleri, dekorasyon ürünleri, kozmetik, kişisel bakım ürünleri gibi hemen her ihtiyacı karşılayabilecek kapsamlı bir hizmet sunmuştur.

Boyner hangi firmanın?

BİR BAKIŞTA BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ("Boyner”) Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Grup'un bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı.

En büyük Boyner Mağazası nerede?

İstanbulluların merakla beklediği Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Türkiye'deki en büyük Boyner Mağazası'na da ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 6000 m² satış alanı ile 2 kata yayılmış olan en büyük Boyner Mağazası, kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı, kozmetik ve ev kategorilerinde hizmet veriyor.

YKM ne zaman kapandı?

BOYNER GRUBU Haberleri Şirket istihdam ve çalışan hakları konusunda hassasiyetini koruyarak, Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarını 19 Mart tarihinden itibaren geçici olarak kapattı.

Boyner Mağazaları hangi illerde var?

Boyner AVM Mağazaları
01 Burda AVM AdanaZemin
Akasya Acıbadem Avm-1. Kat0216 510 68 30
Akbatı AvmZemin0212 397 72 10
Alanyum Avm /Shopping Mall1. Kat0242 515 26 80
Ankamall Avm-1. Kat0312 541 10 49
80 satır daha