OPPO firması kime ait?

İçindekiler:

  1. OPPO firması kime ait?
  2. OPPO a15 nerede Uretiliyor?
  3. Oppo A15 yerli mi?
  4. Oppo nerede Uretiliyor?
  5. Oppo A15 fiyatı kaç para?
  6. OPPO yerli mi?

OPPO firması kime ait?

Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp., Ltd, veya yaygın yazılışıyla oppo, merkezi Dongguan'da bulunan Çinli bir elektronik ve akıllı telefon üreticisidir. OnePlus, Vivo ve Realme markalarının da sahibi olan BBK Electronics Corporation'ın alt kuruluşudur.

OPPO a15 nerede Uretiliyor?

Çinli akıllı telefon markası Oppo'nun Türkiye'de üretilen ilk modeli olan Oppo A15s pazara sunuldu. Aralık 2020'de Türkiye'de yatırım yapacağını duyuran ve Mart 2021'de de Tuzla'daki fabrikasında test üretimine başlayan Oppo'nun ilk “Made in Turkey” telefonu, 6.5 inçlik ekran ile geliyor.

Oppo A15 yerli mi?

Uzun süredir Türkiye'de kurumsal olarak faaliyetler yürüten Çinli firma, geçtiğimiz günlerde ülkemizdeki ilk üretim tesisini de açtı. Bu tesiste deneme üretimlerine başlayan Oppo'nun Türkiye'deki ürettiği ilk model ise A15s oldu.

Oppo nerede Uretiliyor?

Oppo Nerede Üretiliyor? Oppo markası Çin'de üretilmektedir.

Oppo A15 fiyatı kaç para?

Oppo A15 32 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.949,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.628,12 TLŞu Andaki Fiyat: 1.939,03 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 10 TL (%1) daha ucuz.

OPPO yerli mi?

Tam adı ise Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd olarak bilinmektedir. Oppo Hangi Ülkenin Markası? Oppo Çin merkezli bir telefon markasıdır. Çin'in Gungdong şehrinde yer almaktadır.