Zero ağrı kesici ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zero ağrı kesici ne işe yarar?
  2. Zero-P 100 ne işe yarar?
  3. Zero-P SR 200 mg nedir ne için kullanılır?
  4. Zero ilaç ne işe yarar?
  5. Zero ne işe yarar?
  6. Zero ne ise yarar?
  7. Zero P gebelikte kullanılır mı?

Zero ağrı kesici ne işe yarar?

Romatoid artrit, osteoartrit, ankilozan spondilit, bursit, tendinit, yumuşak doku yaralanmaları ve dismenore tedavisinde endikedir.

Zero-P 100 ne işe yarar?

Romatoid artrit veya osteoartrit belirti ve semptomlarının giderilmesi için ZERO-P 'nin tavsiye edilen dozu, günde iki, üç veya dört defaya bölünerek uygulanmak üzere günde 2 mg'dır. Adet sancılarında, semptomların başlangıcında 100 mg, bunu takiben 4-6 saatte bir 50 -100 mg'dır.

Zero-P SR 200 mg nedir ne için kullanılır?

ZERO-P SR, Eklem iltihabı ile görülen romatizmal hastalık (romatoid artrit) Dejeneratif eklem hastalığı (osteoartrit) Omurlar arası eklemlerin sertleşmesi ve hareket yeteneğinin azalması ile karakterize romatizmal bir hastalık (Ankilozan spondilit) Eklem çevresindeki yumuşak dokunun iltihabi hastalıkları (Bursit ve ...

Zero ilaç ne işe yarar?

klorfeniramin maleat içeren süspansiyondur. Soğuk algınlığı, grip ve viral üst solunum yolu enfeksiyonlarının varlığında ateş düşürücü olarak kullanılır.

Zero ne işe yarar?

Genel soğuk algınlığı, grip ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, baş ağrısı, burun akıntısı, vücut kırıklığı ve ağrılarını içeren semptomların (belirtilerin) giderilmesinde kullanılır.

Zero ne ise yarar?

klorfeniramin maleat içeren süspansiyondur. Soğuk algınlığı, grip ve viral üst solunum yolu enfeksiyonlarının varlığında ateş düşürücü olarak kullanılır. KV hastalık risk faktörlerini taşıyan hastalarda risk daha yüksek olabilir. - İBURAMİN ZERO koroner arter by-pass cerrahisi öncesi ağrı tedavisinde kontrendikedir.

Zero P gebelikte kullanılır mı?

Hamilelikte mümkünse İBURAMİN ZERO kullanımından kaçınılmalıdır. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.