Park Afyon'da neler var?

İçindekiler:

  1. Park Afyon'da neler var?
  2. Park Afyon kime ait?
  3. Afyonda hangi savaş yapıldı?
  4. Afyon Özdilek AVM ne zaman açıldı?
  5. Afyon Özdilek Hafta sonu açık mı?
  6. Afyon ne zaman işgal edildi?

Park Afyon'da neler var?

45 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 4 kata yayılmış 160 mağazadan oluşan Park Afyon'da, ulusal ve uluslararası moda markaları, çok katlı mağaza, süpermarket, teknoloji market, sinema, bowling, çocuk eğlence alanı, 1150 araçlık otoparkı ve 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yanı sıra Türk ve dünya ...

Park Afyon kime ait?

Yatırımını Ece Grup Türkiye'nin üstlendiği ve Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Park Afyon AVM düzenlenen törenle açıldı.

Afyonda hangi savaş yapıldı?

Afyon Savaşı, (1839-1842), Batılı devletlerin Çin'de ticaret ayrıcalıkları kazanmalarıyla sonuçlanan savaş. II. Afyon Savaşı, (1856-1860), 18'ta Çin ile Birleşik Krallık ve Fransa İmparatorluğu arasında gerçekleştirilen savaş. Afyon (Akroinon) Savaşı (740) Emeviler ile Bizans arasında yapılan savaş.

Afyon Özdilek AVM ne zaman açıldı?

1996 yılından beri kaliteden ödün vermeden Afyonkarahisar'a hizmet veren ve Özdilek Holding'in ilk göz ağrılarından olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, 21 yıllık hizmet hayatı boyunca müşterilerine güler yüzlü ve kurumsal nitelikte hizmetler sunmuş, Afyonkarahisar halkı tarafından kısa sürede benimsenmiştir.

Afyon Özdilek Hafta sonu açık mı?

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar kapalıdır.

Afyon ne zaman işgal edildi?

Afyonkarahisar'ı 1919- 1922 yılları arasında işgal eden Yunan askerlerinin 'de çıkardığı yangının fotoğrafları ve görüntüleri ortaya çıktı.