Suzuki Vitara Allgrip nedir?

İçindekiler:

  1. Suzuki Vitara Allgrip nedir?
  2. Suzuki All Grip nedir?
  3. Boosterjet motor nedir?
  4. Suzuki Vitara B SUV mu?
  5. Ikinci el Suzuki jipler kaç para?

Suzuki Vitara Allgrip nedir?

Suzuki Vitara ve S-Cross modellerinde bulunan ALLGRIP SELECT özelliği, dört tekerlekten çekiş sistemi, sürücüsüne AUTO, SPORT, SNOW ve LOCK fonksiyonlarından birini seçmesine olanak sağlayarak “Keyifli sürüş”, “Güvenilirlik” ve “Maksimum performans” tanımlamalarının gerçek anlamda hakkını verir.

Suzuki All Grip nedir?

Suzuki Vitara ve S-Cross modellerinde bulunan ALLGRIP SELECT özelliği, dört tekerlekten çekiş sistemi, sürücüsüne AUTO, SPORT, SNOW ve LOCK fonksiyonlarından birini seçmesine olanak sağlayarak "Keyifli sürüş", "Güvenilirlik" ve "Maksimum performans" tanımlamalarının gerçek anlamda hakkını verir.

Boosterjet motor nedir?

Yeni Boosterjet motor Tüm yeni Vitara versiyonlarında yer alan 140 HP'lik Boosterjet, bünyesindeki ara soğutuculu turbo şarj sayesinde basınçlı havayı silindirlere göndererek düşük devir aralıklarında, hatta 2500 d/d'da dahi torkun maksimum seviyeye çıkmasına olanak tanıyor.

Suzuki Vitara B SUV mu?

SUV tarzını kompakt boyutlarla bir araya getiren B-SUV'lar son dönemin en popüler modelleri arasında. ... Suzuki Vitara, 2018 yılında Türkiye'nin en çok tercih edilen B-SUV modeli oldu. Geçtiğimiz yıl toplam adet satış rakamına ulaşan Suzuki Vitara, %16'lık pazar payı ile kendi sınıfında ipi göğüslemeyi başardı.

Ikinci el Suzuki jipler kaç para?

Suzuki SUV Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Suzuki Vitara 1.6 JLX2001 MODEL 4X4 SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX. KLIMALI95.500 TL
Suzuki Grand Vitara 2.0 JLX-AL2006 model çamurluk hariç BOYASIZ ORJİNAL 4x4 OTOMATİK127.500 TL
Suzuki SX4 S-Cross 1.4 EleganceCEKETCİLER'DEN SX4 S-Cross 1.4 Hibrit Elegance CVT299.900 TL
21 satır daha