Vakıf Katılım öğle arası ne zaman?

İçindekiler:

  1. Vakıf Katılım öğle arası ne zaman?
  2. Vakıf Katılım Bankası ne zaman açılıyor?
  3. Vakıf Katılım müşteri numarası nedir?
  4. Vakıf Katılım müşteri numarası nasıl alınır?
  5. Internet şube şifresi nedir?

Vakıf Katılım öğle arası ne zaman?

Vakıf Katılım hafta içi her gün 09.00'da mesaiye başlamaktadır. Vakıf Katılım öğle arasına saat 12.30'da çıkmaktadır. 1 saatlik öğle arası veren Vakıf Katılım öğle mesaisine 13.30 itibariyle başlamaktadır. Vakıf Katılım 17:00'da kapanış yapmakta.

Vakıf Katılım Bankası ne zaman açılıyor?

VAKIF KATILIM BANKASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR? 25 Haziran 2015'te kurulan ve o günden bu yana müşterilerine hizmete devam eden Vakıf Katılım, hafta içi her gün mesaiye 09.00'da başlamaktadır. 12.30'da 1 saatlik mola veren personeller 13.30 itibariyle ise hizmetlerini sürdürmektedir.

Vakıf Katılım müşteri numarası nedir?

08 numaralı Vakıf Katılım Müşteri İletişim Merkezini 7 gün 24 saat, sadece bir telefon aracılığı ile Şube ve ATM'lerimizden yapabileceğiniz birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıf Katılım müşteri numarası nasıl alınır?

08 Vakıf Katılım Müşteri İletişim Merkezi her zaman yanınızda! 08 numaralı Vakıf Katılım Müşteri İletişim Merkezini 7 gün 24 saat, sadece bir telefon aracılığı ile Şube ve ATM'lerimizden yapabileceğiniz birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Internet şube şifresi nedir?

İnternet Şube, Mobil Şube ve Telefon Bankacılığına girişlerde sadece rakamlardan oluşan 6 haneli tek şifre kullanılacaktır. 6 haneli TEK ŞİFRE'niz ve Vakıf Katılım'a ait bir kartınız bulunmuyorsa Telefon Bankacılığı üzerinden sadece bilgi alma ve kayıp/çalıntı işlemleri yapılabilecektir.