İncir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. İncir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar?
  2. Zeytinyağlı incir kürü nasil yapilir?
  3. Incirin faydaları nelerdir ibrahim Saraçoğlu?
  4. Astım için incir ve zeytinyağı nasıl yapılır?
  5. 7 zeytin bir incir diyeti nasıl yapılır?
  6. Incirin fayda ve zararları nedir?
  7. İncir nelere faydası var?
  8. Astım için incir kürü nasıl yapılır?
  9. Öksürük için incir kürü nasıl yapılır?
  10. İncir kürü kaç gün yapılmalı?
  11. Incir kürü ve havuç kürü ne zaman başlanmalı?
  12. Kuru incir ve havuç kürü nasıl yapılır?

İncir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor. Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor.

Zeytinyağlı incir kürü nasil yapilir?

Zeytinyağı ile incir kürü çok kolay bir şekilde hazırlanabilmektedir. 2 adet incir dilimlenir ve üç yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırılır. Bu karışım yaklaşık bir gün boyunca bekletilir. Ertesi gün sabah aç karnına incirler yenir. Yağın içerisine ise tekrardan aynı şekilde incir dilimlenip konur.

Incirin faydaları nelerdir ibrahim Saraçoğlu?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yüksek lif içeriğine sahip olan kuru incirin mucize 3 kürünü açıklıyor. İşte faydaları...
  • Kür 1: Kan yapıcı ...
  • Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı ...
  • Kür 3: Bronşite karşı

Astım için incir ve zeytinyağı nasıl yapılır?

Öksürük ve astım hastaları doğal ve saf zeytinyağında bekletilmiş 2 adet kuru inciri sabah öğünlerinden önce tüketilmesi önerilmektedir. Bu şekilde bu kürün en az 6 ay boyunca devam ettirilmesi gerekmektedir. Hiç ara vermeden uygulan bu formül astım ve öksürük problemi olanlar için inanılmaz bir tedavi yöntemidir.

7 zeytin bir incir diyeti nasıl yapılır?

Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor. Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır.

Incirin fayda ve zararları nedir?

İncir lif, magnezyum, manganez, sodyum, B6 vitamini ve K, potasyum ve kalsiyum açısından zengindir. Kemik yoğunluğu ve düşük tansiyonu desteklerler. İncir ayrıca vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, demir, fosfor ve klor gibi çeşitli diğer mineralleri de içerir.

İncir nelere faydası var?

  • Alzheimer riskini azaltır.
  • Kalp yağlanmasını önler.
  • Kalp damar sağlığının korunmasına katkı sağlar.
  • Kanser türlerinin yayılmasını önler.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Kemik ve iskelet sistemini güçlendirir. Kemik erimelerinin önüne geçer.
  • Astım hastalığına iyi gelir.
  • Bronşit hastalığına iyi gelir.
Daha fazla öğe...

Astım için incir kürü nasıl yapılır?

Astım kürü için yalnızca saf zeytinyağı ve kuru incir kullanılıyor. Saf zeytinyağında bir gün bekletilmiş kuru incirden sabahları aç karnına 2 adet yemeniz yeterlidir. Yeniden 2 tane inciri zeytinyağına koyarak ertesi günü yiyerek bu kürü en az 6 ay devam etmelisiniz.

Öksürük için incir kürü nasıl yapılır?

Öksürük İçin: İki su bardağı çiğ sütün içine iki tane kuru inciri doğrayıp sütü kaynatın. Yirmi dakika kadar bekletip süzün ve günde 2 defa bu sütten sıcak olarak için. 1-2 adet kurutuşmuş inciri 2 çay kaşığı balla birlikte sıcak suda karıştırıp çay gibi içebilirsiniz.

İncir kürü kaç gün yapılmalı?

Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür.

Incir kürü ve havuç kürü ne zaman başlanmalı?

20 gün boyunca, her gün kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bir su bardağı için. Havuçİncir Kürüne 20 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara verin ve aynı kürü 20 gün daha uygulayın.

Kuru incir ve havuç kürü nasıl yapılır?

Farklı bir kapta kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave edin. Ağzı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte kaynatın. İncir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırın. 20 gün boyunca, her gün kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bir su bardağı için.