Reeder P13 ne malı?

İçindekiler:

  1. Reeder P13 ne malı?
  2. Reeder hangi ülkenin malı?
  3. Reeder telefon hangi ülkeye ait?
  4. Cep telefonu patenti kime ait?
  5. Reeder hangi markanın alt markası?

Reeder P13 ne malı?

Samsun. Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun'daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.

Reeder hangi ülkenin malı?

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Reeder telefon hangi ülkeye ait?

Türk telefon markası reeder, 8 milyon TL yatırımla kurduğu Samsun'daki fabrikasında telefon üretimine başladı. Fabrikada önümüzdeki dönemde akıllı saat ve yapay zeka destekli cihazların da üretilmesi planlanıyor.

Cep telefonu patenti kime ait?

ABD'ye İskoçya'dan göç eden Alexander Graham Bell 1876 yılında ABD'de insan sesini dönüştürebilen ilk cihazın patentini almıştı. Graham Bell tarafından icat edilen cihaz sonraki yıllarda daha da geliştirildi.

Reeder hangi markanın alt markası?

Reeder, 2009 yılında Uygar Saral tarafından kurulan Selekt Bilgisayar İletişim Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki, ekitap okuyucu, akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve akıllı ürünler markasıdır.