Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde hangi bölümler var?
  2. Boğaziçi kuzey kampüsünde hangi bölümler var?
  3. Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe kampüsünde hangi bölümler var?
  4. Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü hangi semtte?
  5. Boğaziçi Üniversitesi hangi semtte?
  6. Sabiha Gökçen'den Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?
  7. Boğaziçi nin kaç kampüsü var?
  8. Zincirlikuyu'dan Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?
  9. Boğaziçi Üniversitesi istanbulda nerede?

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde hangi bölümler var?

Ana kampüsümüz olan tarihi kampüste, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Natuk Birkan Binası, Psikoloji-Sosyoloji Binası, Atatürk Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Müze, Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi, Matematiksel Bilimler Merkezi, ...

Boğaziçi kuzey kampüsünde hangi bölümler var?

Fizik, Kimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Kimya Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği ve Nükleer Mühendislik laboratuvarları bu binada bulunmaktadır. Eğitim Fakültesi Binası'nda çeşitli büyüklükte sınıflar vardır.

Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe kampüsünde hangi bölümler var?

Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü'nde Kıyı Mühendisliği Laboratuvarı, Rüzgar Enerji Santrali(BÜRES), Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Laboratuvarı(BÜRET), Kent Laboratuvarı, Mikroyosun Teknolojileri Laboratuvarı olmak üzere 5 araştırma laboratuvarı bulunmaktadır.

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü hangi semtte?

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü 41.085453 enlem ve 29.044495 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Rumeli Hisarı Mh. ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi hangi semtte?

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul'da bulunmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi, semt ve mahalle olarak Bebek Mh. ve Beşiktaş ilçesine bağlıdır.

Sabiha Gökçen'den Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü'ne gitmek için yine Taksim servislerini kullanabilirsiniz. Taksim'de indikten sonra kampüse gitmenin en kısa yolu; M2 Hacıosman metrosuna binmek ve 5 durak sonra 4. Levent'te inmektir.

Boğaziçi nin kaç kampüsü var?

Boğaziçi Üniversite'nin beşi Avrupa Yakası'nda ve biri Anadolu Yakası'nda olmak üzere toplam altı kampüsü vardır. Bu kampüsler toplamda 1,672,106 m2'lik bir alanı kaplar. Güney Kampüs, üniversitenin ana kampüsüdür ve büyük kısmı 19. yüzyılın sonu ile 20. yüzyılın başında yapılan binalardan oluşur.

Zincirlikuyu'dan Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?

Metrobüsle Zincirlikuyu'ya geliniz. Buradan Hacıosman metrosuna aktarma yaparak Levent durağında ininiz. Buradan Hisarüstü metrosuna aktarma yaparak son durakta indiğinizde Boğaziçi Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi istanbulda nerede?

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul'da bulunmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi, semt ve mahalle olarak Bebek Mh. ve Beşiktaş ilçesine bağlıdır.