Finansbank müşteri temsilcisini arar mısın?

İçindekiler:

  1. Finansbank müşteri temsilcisini arar mısın?
  2. Finansbank nereye şikayet edebilirim?
  3. Finansbank internet bankacılığına nasıl girilir?
  4. 0850 2220900 nerenin numarası?
  5. Finansbank müşteri nasıl olunur?
  6. Finansşifre nasıl alınır?
  7. Finansbank hangi bankalarla anlaşmalı?

Finansbank müşteri temsilcisini arar mısın?

Telefon bankacılığında değişim zamanı 2011 yılında Call Center Awards tarafından verilen 'İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "500'den Fazla Koltuklu Çağrı Merkezleri" kategorisinde "En iyi Çağrı Merkezi" ödülünü alan QNB Finansbank Telefon Bankacılığı, "08" ile hizmetinizde...

Finansbank nereye şikayet edebilirim?

Tüm bankacılık ihtiyaçlarınız için QNB Finansbank yanınızda...
  • Bildirimlerinize özel 08 numaralı "Finansçı Sizi Dinliyor" hattımızdan.
  • "Saray Mah Ahmet Tevfik İleri Caddesi No:11 A-B Blok Ümraniye - İstanbul" adresine mektup göndererek,
  • (0216) 5 numaralı faks numaramızdan,
Daha fazla öğe...

Finansbank internet bankacılığına nasıl girilir?

İnternet Şubemize giriş yapmak için öncelikle web sitemiz qnbfinansbank.com'a girerek sağ üst köşede yer alan İnternet Şubesi butonuna tıklayın. Müşteri numaranız veya bireysel müşterimizseniz T.C. kimlik numaranız ve FinansŞifrenizi girerek İnternet Şubemize giriş yapabilirsiniz.

0850 2220900 nerenin numarası?

QNB Finansbank telefon bankacılığı numarası 0850 222 09 00'dır. Bu numara QNB Finansbank telefon bankacılığı ve müşteri hizmetleri numarasıdır.

Finansbank müşteri nasıl olunur?

Şubeye gitmenize gerek kalmadan QNB Finansbanklı olmak artık çok kolay! Hemen QNB Mobil'i indirip başvuru formumuzu doldurabilir, sonrasında görüntülü görüşme ile dilediğiniz her yerden hızlı ve güvenli bir şekilde QNB Finansbanklı olmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Finansşifre nasıl alınır?

Kredi kartı şifrenizi SMS ile almak için; SIFRE yazıp kredi kartı numaranızın son 4 rakamını ve kredi kartının arkasındaki güvenlik nosunun (CVV) son 2 hanesini aralarında birer boşluk bırakarak 2273'e SMS göndererek (ÖRNEK: SIFRE 1234 56)* talepte bulunabilirsiniz.

Finansbank hangi bankalarla anlaşmalı?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB ATM'leri artık Tek ATM QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de DenizBank ve TEB ATM'lerinden QNB Finansbank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz para çekebilir, para yatırabilir veya kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.