Aynısefa yağı kremi ne işe yarar Farmasi?

İçindekiler:

  1. Aynısefa yağı kremi ne işe yarar Farmasi?
  2. Aynısefa kremi pişiğe iyi gelir mi?
  3. Farmasi aynısefa yağı nasıl kullanılır?
  4. Aynısefa kremi cilde faydaları nelerdir?
  5. Aynı sefa bitkisi nelere iyi gelir?
  6. Dr C Tuna aynısefa yüz kremi ne işe yarar?
  7. Farmasi aynısefa yüz yıkama jeli ne işe yarar?
  8. DRC Tuna Aynısefa yağı ne işe yarar?
  9. Farmasi çay ağacı kremi nerelerde kullanılır?

Aynısefa yağı kremi ne işe yarar Farmasi?

Cildi soğuk, sıcak, rüzgar ve güneş gibi dış etkilerden korur. Ciltte istenmeyen hassasiyet ve kızarıklık görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Cilt bakımında nemlendirici olarak kullanılır. Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır.

Aynısefa kremi pişiğe iyi gelir mi?

Farmasi dr.C.Tuna aynısefa yağı cilt bakım kremi Güneş ışınlarına karşı koruyucu ve cildi nemlendiricidir. Bunun dışında varis, egzama, sivilce, mantar, pişik, isilik ve döküntü gibi cilt problemlerinde destekleyici ve yardımcıdır. Lokal deri problemlerinin dıştan tedavisinde kullanılan en önemli bitkilerdendir.

Farmasi aynısefa yağı nasıl kullanılır?

Dermatolojik olarak test edilen Aynısefa Yağı gluten içermez. Yağın kullanımı ise oldukça pratiktir. Yapmanız gereken sadece elinize bir miktar yağ sıkmanız ve sıktığınız yağı cildinize dairesel hareketler ile uygulamanızdır.

Aynısefa kremi cilde faydaları nelerdir?

Aynısefa Kreminin Faydaları! Cilt için nemlendirici olarak bilinmektedir. Cildinizin nem oranını dengeler ve sağlıklı bir görünüm almanızı sağlar. Tahriş olan cildi onarıcı etkisiyle düzeltir. Varis, egzama, mantar, sivilce gibi var olan cilt sorunlarına karşı oldukça etkilidir.

Aynı sefa bitkisi nelere iyi gelir?

* Aynısefa bitkisi sivilce, akne ve kara lekeleri tedavi etmekte oldukça başarılı olmasının yanı sıra ayak mantarı tedavisinde de etkilidir. Özellikle kaşıntılı ayak mantarı rahatsızlıklarını birkaç haftada iyileştirir. * Aynısefa kas spazmlarını hafifletmek için geleneksel olarak kremlerde ve losyonlarda kullanılır.

Dr C Tuna aynısefa yüz kremi ne işe yarar?

Cilt bakımının en hassas bölgesi yüz için özel olarak geliştirilmiş bu krem, ferah bir cilde kavuşmanız için gerekli olan tüm bakımı sağlar. İçeriğindeki Aynısefa Yağı ile, yüzünüzü nemlendirirken aynı zamanda yatıştırıcı etki sunar, dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer sağlamaya da yardımcıdır.

Farmasi aynısefa yüz yıkama jeli ne işe yarar?

Cildi yormadan ve kurutmadan, kir, yağ ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Kuru ve hassas ciltler için Bio-Lipid Teknolojisi ile üretilmiştir. Hassas cilt bariyerindeki yapıya benzer katmanlı Bio-Lipidler sayesinde cilde kolaylıkla uyum sağlar.

DRC Tuna Aynısefa yağı ne işe yarar?

kuru ve hassas ciltlerin sorunlarına yönelik tasarlanmış bu formül, kolay sürümü ile cildinizi yatıştırarak eşsiz bir nemlendirme sağlar. Içeriğindeki aynısefa yağı ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu nemi nazikçe geri kazandırır. Onarıcı etkisiyle cildinizin günlük bakımını sağlamaya yardımcı olur.

Farmasi çay ağacı kremi nerelerde kullanılır?

Üretilen bu krem pek çok cilt sorunlarını çözmek için tercih edilmektedir. Cilt yanıklarında, çeşitli mantarları yok etmede, vücutta oluşan kaşıntıları gidermede kullanılmaktadır. Ayrıca genital bölgede oluşan sivilceler ve kaşıntılarda da çay ağacı yağından elde edilen kremler önerilmektedir.