Spoiler verdi ne demek?

İçindekiler:

  1. Spoiler verdi ne demek?
  2. Spoiler ın Türkçe karşılığı nedir?
  3. Spoiler veriyorum ne demek?
  4. Dizi spoiler ne demek?
  5. Film hakkında bilgi vermeye ne denir?
  6. Spoiler nasıl yapılır?
  7. Dizi hakkında bilgi vermeye ne denir?
  8. Instagram Story neresi?
  9. Ön spoiler ne demek?
  10. Discordda nasıl spoiler?

Spoiler verdi ne demek?

Spoiler vermek, bir eserle ilgili net bir ipucu iletmek anlamına geliyor. Örneğin, merakla beklenen bir film izlediniz. Ve film, beklentilerinizin altında kaldı. Özellikle final sahnesi hiç tatmin etmedi.

Spoiler ın Türkçe karşılığı nedir?

Spoiler, son dönemin popüler kelimeleri arasında yer alıyor. İngilizce'den Türkçe'ye geçmiş olan spoiler kelimesi, daha çok "Spoiler vermek" şeklinde kullanılıyor.

Spoiler veriyorum ne demek?

İşte, Spoiler vermek ne demek sorusunun cevabı ve detaylı bilgiler. Spoiler vermek, bir dizi ya da film izlerken veya kitap okurken başka bir kişinin henüz gelmediğiniz bir bölüm hakkında bilgi vermesi anlamına gelmektedir.

Dizi spoiler ne demek?

Türkçe anlamı rüzgarlık, hava freni, spoyler şeklinde. Kıyısından köşesinden “sürpriz bozan” anlamına da geliyor. ... Spoiler, daha önce karşılaşmadığımız bir dizi ya da film hakkında detayları içeren, kişinin duygu ve düşüncesini etkileyen ipuçları demektir.

Film hakkında bilgi vermeye ne denir?

Spoiler kelimesi temel anlamının dışında günümüzde yaygın olarak dizi ve filmler için ön plana çıkmaktadır. ... Örneğin herhangi bir dizi ya da film hakkında konusu ile beraber sonu üzerinden bilgi vermek spoiler anlamına gelmektedir.

Spoiler nasıl yapılır?

Bu nasıl çalışır? Spoiler etiketleriyle, mesajların ayrı bölümlerini veya tüm mesajı spoiler olarak işaretleyebilirsin. Mesajını Spoiler olarak işaretlemenin en kolay yolu, metni vurgulayıp göz simgesine tıklamak. Bu, mesajın o kısmını spoiler olarak işaretleyecektir.

Dizi hakkında bilgi vermeye ne denir?

Spoiler kelimesi temel anlamının dışında günümüzde yaygın olarak dizi ve filmler için ön plana çıkmaktadır. ... Örneğin herhangi bir dizi ya da film hakkında konusu ile beraber sonu üzerinden bilgi vermek spoiler anlamına gelmektedir.

Instagram Story neresi?

Instagram Stories ekranınızın hemen üst kısmında görünüyor. Sol üst tarafta “Yeni” açıklaması ile görülen Instagram simgesinin hemen sağ tarafında bu özelliği kullanan arkadaşlarınızın ilgili paylaşımlarına ulaşabiliyorsunuz.

Ön spoiler ne demek?

"Hava barajı" olarak da anılan ön spoiler'ın amacı, aracın altına giren hava akımını azaltmak ve aracı aerodinamik anlamda rahatlatmaktır. Araçların arkasında kullanılan spoiler'ın amacı ise aracın arka tarafına daha çok baskı yapılmasını sağlamaktır.

Discordda nasıl spoiler?

Mesajını Spoiler olarak işaretlemenin en kolay yolu, metni vurgulayıp göz simgesine tıklamak. Bu, mesajın o kısmını spoiler olarak işaretleyecektir.