Elazığ depremi kaç bina çöktü?

İçindekiler:

  1. Elazığ depremi kaç bina çöktü?
  2. Malatya'da kaç bina çöktü?
  3. Evin en sağlam yeri neresidir?
  4. Elazığ kaç kişi öldü?
  5. Elazığ deprem 68 Kaç kişi öldü?
  6. Elazığ deprem sonrası kaç artçı oldu?

Elazığ depremi kaç bina çöktü?

Bu arada hasar tespit çalışmalarında, Malatya'da 100, Elazığ'da 110, çevre illerde ise 40 olmak üzere 250 teknik personelin görev yaptığı ve yapılan çalışmalar sonucu 81 ağır hasarlı, 53 az hasarlı ve 30 (5 Elazığ, 25 Malatya) yıkık bina tespit edildidiği bildirildi.

Malatya'da kaç bina çöktü?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarına göre Elâzığ'da 5, Malatya'da 25 bina yıkıldı. AFAD'ın son açıklamalarına göre toplamda 76 bina yıkılırken ilk tespitlere göre; 645 binada ağır, 409 binada ise hafif ve orta hasar var, 12 bina ise acil yıkılacak durumda.

Evin en sağlam yeri neresidir?

Evdeki güvenli yerleri sıralayan uzmanlar, evde bulunan ağır ve sağlam masaların, okullarda sıra altlarının, işyerlerinde para kasalarının yanının, çamaşır veya bulaşık makinelerinin yanı, koridor içleri ile odaların ve kemerlerinin köşelerinin evdeki en güvenli yerler olduğunu ifade ediyor.

Elazığ kaç kişi öldü?

Depremin kırsal bölgelere olan yakınlığı nedeni ile nihai hasarın tespitinin zaman alacağı belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son açıklamasında 37'si Elâzığ, 4'ü Malatya'da olmak üzere 41 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Elazığ deprem 68 Kaç kişi öldü?

Cuma akşamı Elazığ merkezli meydana gelen 6.

Elazığ deprem sonrası kaç artçı oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından 21'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde 948 artçı sarsıntının meydana geldiğini bildirdi.