PTT Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?

İçindekiler:

  1. PTT Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?
  2. Kredi ve Yurtlar Kurumu ne iş yapar?
  3. Vergi Denetmen Yardımcısı Nasıl Olunur?
  4. Vergi müfettişi olmak için kpss'den kaç puan almak gerekir?
  5. Vergi dairesi memuru nasıl olunur?

PTT Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?

PTT Uzman Yardımcılığı'na başvuruda bulunmak isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'nin gerçekleştirdiği Yök - Dil sınavından ya da YDS'den en az C seviyesi - 70 puan almış olmaları ya da bunlara denkliği kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan bir dil puanı almış olmaları gerekmektedir.

Kredi ve Yurtlar Kurumu ne iş yapar?

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun amacı; yurt içinde ve dışında yükseköğrenim gören öğrenciler için yurtlar yapmak ve bunların işletmesini sağlamak, beslenme yardımı yapmak, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle milli ve manevi gelişmelerine katkı sağlamak, yükseköğrenim öğrencilerine kredi veya ...

Vergi Denetmen Yardımcısı Nasıl Olunur?

Vergi denetmen yardımcısı olmak için dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin Hukuk Fakültelerinde bulunan bölümlerinden ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde bulunan İşletme Bölümü, İktisat Bölümü ve Maliye Bölümü gibi programlarından birinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Vergi müfettişi olmak için kpss'den kaç puan almak gerekir?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2019 yılında veya 2020 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS A Grubu oturumlarına katılmış olmaları ve KPSS P17-P18-P22-P23-P27-P28-P47-P48 puan türlerinden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.

Vergi dairesi memuru nasıl olunur?

Kamu Personeli Seçme Sınavı Şartı Alınan puanlar ile vergi dairesi memuru olmak için açılan kadrolar takip edilmeli ve başvuru yapılmalıdır. Başvuru sırası ve başvuruda istenen taban kpss puanına dikkat edilmeli ve bu yönde olası tercihler yapılmalıdır. Her vergi dairesi her sene yeni personel almayabilir.