Türk Telekom konuşmanın dakikası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom konuşmanın dakikası ne kadar?
  2. Turk Telekom 1 SMS ne kadar?
  3. Turkcell dakikası ne kadar?
  4. 1 kontör kaç dakika?
  5. Turkcell sesli mesaj dinleme ücretli mi?
  6. Sesli mesaj dinleme Turkcell nasıl dinlenir?
  7. 7542 ücretli mi?
  8. Turkcell sesli mesaj nasıl dinlenilir?
  9. Sesli mesaj nasıl dinlenilir?
  10. Turkcell Sesli mesaj numarası kaç?
  11. Sesli mesaj nasıl kapatılır?

Türk Telekom konuşmanın dakikası ne kadar?

Tarife Bilgisi Yurt içinde Türk Telekom faturasız mobil hatlarından yapılan 444 1 500 Müşteri Hizmetleri aramaları, ilk 30 saniye ücretsizdir, 1. dakikada sonlandırılması halinde 90 kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde dakika başına 90 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Turk Telekom 1 SMS ne kadar?

Tarife Bilgisi
Tüm Şebeke İçi/ Diğer Operatör/ Ev-İş68,69 KR/DK
SMS49,38 KR/SMS
MMS1,25 TL/MMS

Turkcell dakikası ne kadar?

Ses kullanımı için ücretlendirme periyodu 6 saniye, SMS kullanımı için ise bir adettir. tarihi itibarıyla paketsiz kullanımda konuşmanın dakikası 75 kr, SMS gönderimi ise 65 kr olacaktır. tarihi itibarıyla paketsiz kullanımda konuşmanın dakikası 56,7 kr, SMS gönderimi ise 40,75 kr olacaktır.

1 kontör kaç dakika?

- 100 kontör yüklenirse '1 kontöre, 1 dakika' veriliyor. - Ücretlendirme periyodu 2 dakikası 1 kontör için 120 saniye olarak uygulanıyor. - SMS ücreti olarak 2 kontör alınıyor. - 100 kontör ve üzerinde yükleme yapılması isteniyor.

Turkcell sesli mesaj dinleme ücretli mi?

Turkcell'lilerden gelen sesli mesajı dinlemek ücretsizdir. Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir.

Sesli mesaj dinleme Turkcell nasıl dinlenir?

Turkcell şirketinin hattına sahip kişiler sesli mesajı dinlemek için arama kısmından 7532 numarasını aramalıdır.

7542 ücretli mi?

Telefonunuz kapalı olduğunda size gelen çağrılar otomatik olarak telesekreter servisine yönlendirilerek sizi arayanların mesaj bırakabilmesi sağlanır. ... Dilediğiniz an 7542'yi arayarak Vodafone Telesekreter mesaj kutunuza bağlanıp size bırakılan mesajları ücretsiz dinleyebilirsiniz.

Turkcell sesli mesaj nasıl dinlenilir?

Sesli mesaj dinleme ücretsizdir ancak sesli mesaj bırakmanın ücretli bir hizmet olduğunu da bir kez daha hatırlatmak isteriz. Turkcell hat sahibi iseniz sizler de Turkcell sesli mesaj dinleme eylemi için 7532'yi tuşlayabilir ve aramalarınızı yapabilirsiniz.

Sesli mesaj nasıl dinlenilir?

Sesli mesaj hizmetini arayarak sesli mesajınızı dinleyebilirsiniz. Bazı cihaz ve operatörlerde, sesli mesajlarınızın bir listesini Telefon uygulamanızda görebilirsiniz....Notlar

  1. Telefon uygulamanızı açın.
  2. Diğer Ayarlar'a dokunun.
  3. Sesli mesaj çeviri yazısı analizini aç seçeneğini etkinleştirin.

Turkcell Sesli mesaj numarası kaç?

Yapmanız gereken şey; Turkcell kullanıcılarından gelen sesli mesajlar için 7532'yi, Turkcell harici operatör kullanıcılarından gelen sesli mesajlar için 7530'u arayıp size bırakılan mesajları dinlemek.

Sesli mesaj nasıl kapatılır?

Elmalar veya telefon. Bu ayar menüsünde, sekmeyi göreceksiniz sesli mesaj. Girin, ardından tıklayın Sesli mesaj numarası. Oradan, posta kutunuza karşılık gelen numarayı sil.