Açıköğretim Fakültesi mezunları kaymakam olabilir mi?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Fakültesi mezunları kaymakam olabilir mi?
  2. Açıköğretim mezunları devlet memuru olabilir mi?
  3. Açıköğretim mezunları müfettiş olabilir mi?
  4. Açıköğretim işletme diploması ne işe yarar?
  5. Açık Öğretim Yüksek Öğretime girer mi?

Açıköğretim Fakültesi mezunları kaymakam olabilir mi?

Aöf mezunu Kaymakamlık Sınavını kazanan pekçok aday olmuştur. ... Halen görevdeki Kaymakamlardan aöf mezunu olan ikinci üniversite kapsamında mezuniyete sahip kişilerdir.

Açıköğretim mezunları devlet memuru olabilir mi?

Teknik olarak diplomalar arasında bir fark bulunmasa da insanlar gözünde birtakım ayrıcalıklar yaşanıyor. ... Sonuç olarak açıköğretim fakültesi diploması ile alanıyla ilgili tüm memurluk kadrolarına başvuru yapılabilir. Bunda herhangi bir sakınca yoktur.

Açıköğretim mezunları müfettiş olabilir mi?

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektörün personel ve insan kaynakları bölümünde istihdam olanağı bulabileceklerdir. Ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında müfettiş ya da uzman olarak istihdam edilebilirler.

Açıköğretim işletme diploması ne işe yarar?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF İŞLETME FAKÜLTESİ ... İş Olanakları: İşletme Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektörde çeşitli yönetim kademelerinde çalışabilirler. Mezunlarımız pazarlama, satış, muhasebe, finans, denetim ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda görev yapabilirler.

Açık Öğretim Yüksek Öğretime girer mi?

Açıköğretim hariç başka bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olmamak,? şeklinde bir hüküm ile karşılaşırız. Bahsettiğimiz yönetmelik maddesinden de anlaşılacağı üzere Açıköğretime kayıtlı olmak herhangi bir yükseköğretim programına kayıt olmaya engel değildir.