Esmerin adı oya kim yazdı?

İçindekiler:

  1. Esmerin adı oya kim yazdı?
  2. Cihangir Ceyhan aslen Kürt mü?
  3. Cukur Azer ölecek mi?
  4. Cihangir diziden ayrılıyor mu?
  5. Azer Kurtuluş yeni diziden ayrılıyor mu?
  6. Mustafa Avkıran çukurdan ayrıldı mı?
  7. Çukur Azer değişti mi?
  8. Azer Kurtuluş hangi bölümde girdi?

Esmerin adı oya kim yazdı?

OYA Aydoğan, 2012'de ölen Azer Bülbül'ün imzasını taşıyan, geçmişte İbrahim Tatlıses'in de seslendirdiği “Esmerin Adı Oya” şarkısının kendisine yazıldığını öne sürdü.

Cihangir Ceyhan aslen Kürt mü?

15 Ekim 1989 yılında Adana'da dünyaya gelen Cihangir Ceyhan, 1.

Cukur Azer ölecek mi?

Azer şuan da ölmeyecek. Son anda Yamaç'ı durduracak ve aralarında bir konuşma geçecek. Azer karakteri bir müddet daha ekranlarda yer almaya devam edecek.

Cihangir diziden ayrılıyor mu?

Yapımcılığını BKM yapımın üstlendiği Show TV'nin cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinde şok bir ayrılık yaşanacak. 15 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Ramo dizisinin 28. bölümünde Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek diziye ölerek veda edecek.

Azer Kurtuluş yeni diziden ayrılıyor mu?

Azer Kurtuluşun senaryo bakımından diziden çıkarılacak. SHOW TV'nin tanıtımını yapmış olduğu “Alev Alev” dizisinde rol alacak olan Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde oynamış olduğu Azer Kurtuluş rolüne veda ediyor.

Mustafa Avkıran çukurdan ayrıldı mı?

Final sahnesinde 'Cengiz Erdenet' öldü. Böylece usta oyuncu Mustafa Avkıran ise 'Çukur'dan ayrıldı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Damla Sönmez'in paylaştığı 'Çukur', 11 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ... Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırdı.

Çukur Azer değişti mi?

Yukarıda da söylediğimiz gibi Çukur'a geçen sezonlarda dahil olan Azer Kurtuluş oldukça başarılı bir anti karakterdi. Ancak yeni sezonda Erdenet ailesinin gelişi ve yükselişi sebebiyle senaryonun gidişatı değişti. Bu nedenle Azer karakterine gerek kalmadı.

Azer Kurtuluş hangi bölümde girdi?

Çukur 2. sezonun 31. bölümünde (64. Bölüm); Kardeşi Savaş'ın ölümünden Vartolu'yu sorumlu tutan Azer Kurtuluş adamlarıyla birlikte Çukur'a geldi.