Üniversite sertifika programları ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Üniversite sertifika programları ne işe yarar?
  2. Organizasyon isine nasil baslanir?
  3. Ceo Event medya ne iş yapar?
  4. Ceo Event ne iş yapar?
  5. Ceo Event medya kimin?
  6. Ceo Event kimin?
  7. Ceoem kimin?
  8. Ceoem ne is yapar?

Üniversite sertifika programları ne işe yarar?

Sertifika programları ne işe yarıyor? Sertifika programları öncelikle mesleğinizle ilgili istenen yeterlilik seviyesini kazanmaya yardımcı oluyor. Değişen teknoloji ile birlikte alanınızla ilgili gelişen ve güncellenen konuları yakından takip edebiliyor ve eksik olduğunuz noktalarda kendinizi geliştirmeyi sağlıyor.

Organizasyon isine nasil baslanir?

Organizasyon firması nasıl kurulur?

  1. 1 – Güçlü yönlerinizi ve zayıf yönlerinizi belirleyin. ...
  2. 2 – Somut bir iş planı hazırlayın. ...
  3. 3 – İşletmeniz için bir yer bulun. ...
  4. 4 – Pazarlama stratejisi geliştirin. ...
  5. 5 – Profesyonel gruplara ve ağlara katılın.

Ceo Event medya ne iş yapar?

CEO Event Medya A.Ş 2006 yılında kurulmuştur. Şirket kongre, spor, fuar, tasarım, eğlence, kurumsal etkinliklerinin bir bütün olarak event başlığı altında toplanması ve organizasyonu gibi faaliyetlerde bulunmaktadır. CEO Event, hem ulusal hem de uluslararası event projeleri gerçekleştirmektedir.

Ceo Event ne iş yapar?

CEO Eventʼi ayrıcalıklı kılan, global düzeyde yakaladığı başarıdır. Bu başarının sırrı, yerelin dilini evrensel düzeye taşıyabilme becerisidir. CEO Event, altı temel faaliyeti kendisine uzmanlık alanı olarak belirlemiştir. Bunlar kongre, eğlence, spor, fuar, tasarım ve kurumsal etkinlik yönetimidir.

Ceo Event medya kimin?

Günlük
Şirket İsmiCEO EVENT MEDYA A.Ş.
Genel MüdürKENAN YAŞAR ŞEKİ
Yönetim Kurulu ÜyeleriYENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (CEVAT OLÇOK);YENİ VE ESKİ MEDYA REKLAM AJANSI A.Ş. (FATİH OLÇOK);BÜLENT UYGUN;FATİH AYDIN;İSHAK BORA;
İşçi Sendika
İşveren Sendika

Ceo Event kimin?

Cevat Olçok kurduğu ve halen Yönetim Kurulu Başkanı olduğu CEO Event Medya Anonim Şirketi bünyesinde Türkiye'de WTA, Birleşmiş Milletler 4. Dünya İnsani Zirvesi, Teknofest, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu gibi ulusal ve uluslararası projelerin organizasyonlarını ve tanıtım çalışmalarını da başarıyla gerçekleştirdi.

Ceoem kimin?

CEO Event Medya AŞ, Türkiye merkezli bir etkinlik yönetim şirketidir. Şirket, global projelerde ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile ilgili tüm hizmetleri sunmakta uzmanlaşmıştır. Şirket altı ana iş alanı belirlemiştir: Kongre, Eğlence, Spor, Fuar, Tasarım ve Kurumsal Etkinlik Yönetimi.

Ceoem ne is yapar?

CEO EVENT MEDYA A.S.
BİST KoduCEOEM
Şirket ÜnvanıCEO EVENT MEDYA A.S.
Faaliyet AlanıGösteri, Kongre, Konferans, Ticari Fuar vb. etkinliklerin organizasyonu
SermayeTL
Kuruluş Tarihi/td>